Kuva: Jussi Häkkilä

Oura-älysormus palkittiin Pohjois- ja Itä-Suomen tuottavimpana ideana

22.05.2019 11:00 - Jussi Häkkilä

Oululaisen Oura Health Oy:n tuote Oura-älysormus on voittanut Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämän Tuottava idea -kilpailun Pohjois- ja Itä-Suomen aluesarjan.

Oululaisen Oura Health Oy:n tuote Oura-älysormus on voittanut Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämän Tuottava idea -kilpailun Pohjois- ja Itä-Suomen aluesarjan. Oulun Nuorkauppakamari ry:n ilmiantama Oura-sormus palkittiin tänään yrityssarjan tuottavimpana ideana. Aluekilpailun voitto takaa Oura Health Oy:lle paikan Tuottava idea -kilpailun kansallisessa finaalissa. Kansalliset voittajat valitaan Helsingissä ensi viikon keskiviikkona järjestettävässä tilaisuudessa. Voittajat pääsevät soittamaan Helsingin pörssin kelloa ja saavat logonsa näkyviin Yhdysvalloissa New Yorkin Times Squaren valotaululle.

Tuottava idea -kilpailua on järjestetty vuodesta 1977 lähtien. Kilpailussa valitaan vuosittain voittajat kolmessa sarjassa; yritys-, yhteiskunta- ja startup-sarjassa. Tavoitteena on nostaa esiin alle kolme vuotta vanhoja innovaatioita ja osoittaa, millainen merkitys innovaatioilla on talouselämän kasvussa sekä elintason kehityksessä.

Lue myös: Oululainen Specim Spectral Imaging voitti Tuottava Idea -kilpailun alue D:n yrityssarjan

Kilpailut

Uusimmat