Kuva: Isabel Andersson

Nuorille The Tapahtuma Haukiputaalla perjantaina

15.05.2019 08:28 - Marja Ollakka

Haukiputaan Jatulissa järjestetään perjantaina nuorille ilmainen, ikärajaton ja päihteetön The Tapahtuma.

Toista kertaa järjestettävä The Tapahtuma tuo jälleen nuorille tekemistä ja toimintaa. The Tapahtuman päätähtinä ovat räp-artisti Sana, Save-yhtye sekä tubettaja Hur Hur.

Jatulin lavalle nousee myös paikallisia bändejä ja esiintyjiä. Punainen Sinivalas on gospelkokoonpano, nuorten rokkareiden Viomental soittaa raskaampaa heviä. Oulu-opiston nuorten street-tanssiryhmä esiintyy hip-hop tanssiteoksella ja Oulu-opiston kuvataidetyöpajassa voi purkaa tuntojaan kuvataidetyöpajassa Mikä fiilis? -Puno tunteesi yhteiseen taideteokseen.

Tapahtumassa voi osallistua ja tutustua useiden alueella toimivien yhdistysten ja järjestöjen toiminnallisiin harrastusten esittelyihin sekä viettää aikaa ihan vain oleskellen kirjaston pop-up teltalla tai seurakunnan sekä nuorisotalon oleskelupisteillä.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Oulun kaupungista nuorisopalvelut, Oulu-opisto ja kirjasto, Haukiputaan seurakunnan nuorisotyö, MLL Haukipudas sekä alueen kansalaisjärjestöjä ja yhdistyksiä. Tapahtuma-aika on 18 -22 ja kulku tapahtumaan on Jatulin uimahallin viereisestä sivuovesta.

Kilpailut

Uusimmat