Haukiputaan keskustaan on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja.
Ambulanssin kyydissä ollut potilas otti ambulanssin luvatta käyttöönsä lauantaina.
Putkassa ollut sytytti lauantaina vaateriepuja tuleen Oulun Haukiputaan poliisiaseman putkatiloissa.
Haukiputaan Kellon Kiviniemen uimarannan vedessä on havaittu runsaasti sinilevää.
Rasvamontussa ollaan tällä kertaa uraa uurtavia edelläkävijöitä Haukiputaan Kellossa. Heinosen Ari ja Tanja ovat nimittäin innostuneet ja jopa hullaantuneet sähköistettyihin kiinalaisiin ajopeleihin. Kovin moni muu niihin ei ole kotimaassa vielä ehtinyt hurahtaakkaan, koska kyseisen pariskunnan tallista löytyy Suomen ainoa moottoripyöräksi rekisteröity kolmipyöräinen ja lavallinen Huaihe sähköhyötyajoneuvo. Mukaan mahtuu myös erilaisia moposkoottereita ja Mangosteenin valmistama tyylikäs ja erehdyttävästi harrikkaa muistuttava M1 mopo. Seuraavana selvitetäänkin laulujen sanoin, kuinka kauas mopolla pääsee ja kuinka paljon mahtuu pieneen Huaiheen!
Monitoimialtaiden vesinäytteet ovat jälleen puhtaita Oulun Raksilan uimahallissa ja Vesi-Jatulissa Haukiputaalla.
Oulun Raksilan uimahallissa ja Haukiputaan Vesi-Jatulissa osa uima-altaista on suljettu bakteerilöydöksen vuoksi.
Jokikylän siltaa remontoidaan Haukiputaalla.
Haukiputaan Martinniemessä sijaitsevan Kurtinhaudan sataman peruskorjaus aloitetaan syksyllä.
Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut aloittaa Haukiputaan torin rakentamisen ensi maanantaina.
Haukiputaan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Katri Haapakorvaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamontussa mennään tällä kertaa kaasu pohjassa ja pullossa Haukiputaalla. Holstinmäen Autohuolto Oy:n uusissa tiloissa muutetaan bensakalustoa biokaasukäyttöiseksi oikein sarjatuotantona. Toisin sanoen Hyryn Petrin ja Somervallin Turon aikanaan saunaillassa ohimennen heittämä idea oman korjaamon perustamisesta on saanut siivet alleen. Molemmat omistajat ovat harrastaneet ikänsä myös erilaisia moottoreita kilpa-autoista lähtien. Edullisempaa ja ympäristöystävällisempää polttoainetta istutetaan nyt jopa kisakalustoon ja mönkijöihin. Pian tulevan pilottityön myötä saman muutoksen tulevat hiljalleen kokemaan myös dieselpohjaiset koneet. Mutta miten uusi ihmeaine toimii ja mitä koneita löytyy herrojen halleista, kurkataanpa!
Oulun kaupunki ja Oulun yliopisto toteuttavat ensi maanantaina Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon asukkaille ja yrittäjille puhelinkyselyn, jossa tiedustellaan mielipiteitä entisten kuntakeskusten tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Oulun Vesi on tehostanut vesijohtoverkoston huuhtelua Haukiputaan Kellossa Kiviniemen, Virpiniemen ja Holstinmäen alueella, sillä talousveden laadulle asetetut tavoitteet ovat hieman ylittyneet.
Metsähallitus on tehnyt kevään aikana poliisille useita tutkintapyyntöjä luvattomasta maastoliikenteestä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa maantien 8460 parantamiseksi ja Jokikylän sillan uusimiseksi Oulun Haukiputaalla.