Monitoimialtaiden vesinäytteet ovat jälleen puhtaita Oulun Raksilan uimahallissa ja Vesi-Jatulissa Haukiputaalla.
Oulun Raksilan uimahallissa ja Haukiputaan Vesi-Jatulissa osa uima-altaista on suljettu bakteerilöydöksen vuoksi.
Jokikylän siltaa remontoidaan Haukiputaalla.
Haukiputaan Martinniemessä sijaitsevan Kurtinhaudan sataman peruskorjaus aloitetaan syksyllä.
Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut aloittaa Haukiputaan torin rakentamisen ensi maanantaina.
Haukiputaan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Katri Haapakorvaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamontussa mennään tällä kertaa kaasu pohjassa ja pullossa Haukiputaalla. Holstinmäen Autohuolto Oy:n uusissa tiloissa muutetaan bensakalustoa biokaasukäyttöiseksi oikein sarjatuotantona. Toisin sanoen Hyryn Petrin ja Somervallin Turon aikanaan saunaillassa ohimennen heittämä idea oman korjaamon perustamisesta on saanut siivet alleen. Molemmat omistajat ovat harrastaneet ikänsä myös erilaisia moottoreita kilpa-autoista lähtien. Edullisempaa ja ympäristöystävällisempää polttoainetta istutetaan nyt jopa kisakalustoon ja mönkijöihin. Pian tulevan pilottityön myötä saman muutoksen tulevat hiljalleen kokemaan myös dieselpohjaiset koneet. Mutta miten uusi ihmeaine toimii ja mitä koneita löytyy herrojen halleista, kurkataanpa!
Oulun kaupunki ja Oulun yliopisto toteuttavat ensi maanantaina Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon asukkaille ja yrittäjille puhelinkyselyn, jossa tiedustellaan mielipiteitä entisten kuntakeskusten tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Oulun Vesi on tehostanut vesijohtoverkoston huuhtelua Haukiputaan Kellossa Kiviniemen, Virpiniemen ja Holstinmäen alueella, sillä talousveden laadulle asetetut tavoitteet ovat hieman ylittyneet.
Metsähallitus on tehnyt kevään aikana poliisille useita tutkintapyyntöjä luvattomasta maastoliikenteestä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa maantien 8460 parantamiseksi ja Jokikylän sillan uusimiseksi Oulun Haukiputaalla.
Suomen Lastenhoitoalan Liitto palkitsee 80-vuotisjuhlavuonnaan viisi päiväkotia. Yksi niistä on Länsituulen päiväkoti Haukiputaalta.
Suomen Kotiseutuliitto on jakanut Kotiseudulle-apurahoja yhteensä 16 200 euroa uutta kehittävään kotiseututyöhön.
Oulussa Haukiputaan lukiossa on todettu koronatartunta ja Oulun kaupungin tartuntatautilääkäri on asettanut kymmenen altistunutta henkilöä karanteeniin.
Rasvamonttu kaivaa tällä kertaa kolikoita taskusta Haukiputaalla. Parkkisenniemen Jamppa lätkii omaa pajatsoa Kiviniemessä. Eikä se ole kaikki pajatsossa mikä kiiltää, herra nimittäin entisöi myös omia hienoja rättisitikoita. Kokoelmista löytyy toki muutakin mm. upea "elvis" henkinen jukeboxi. Tutkitaanpa!
Miehen todettiin syyllistyneen erilaisiin rattijuopumusrikoksiin vuoden sisällä kuusi kertaa ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta saman ajan sisällä yksitoista kertaa.