Haukiputaan Kellon koulun 3B-luokan Iisan ja Lumin suunnittelema ja rakentama ilmanpuhdistaja, sekä Kellon koulun 4A-luokan Ullan suunnittelema ja rakentama pahan ilman muuntaja palkittiin tänään Tiedekeskus Heurekan, ympäristöministeriön ja Business Finlandin järjestämässä Hilavitkutin-kilpailussa.
Rasvamonttu pörryytteli tällä kertaa Perätalon Martin (kesk.) verstaalle Haukiputaan Martiniemeen. Mara huoltaa kyläläisten koneita ja korjaamo toimii samalla myös eräänlaisena "asukastupana". Perheessä harrastetaan koneita jo kolmannessa polvessa. Kuvassa oikealla Martin poika Pete, sekä 7- ja 10-vuotiaat pojanpojat Kunto ja Sisu.
Päätalo-instituutti on myöntänyt Taisto Tammelalle ensimmäisen palkinnon tämän vuoden Möllärimestari-omakustannekilpailun kertomus-, novelli- ja pakinakokoelmat -sarjassa teoksesta Suon neljä vuodenaikaa ja muita kertomuksia.
Nuorisoa tunkeutui eilen illalla Oulun Haukiputaalla Kauppakujalla sijaitsevalle rakennustyömaalle, ja kaksi heistä kiipesi työmaan nosturiin.
Biologi Hannu Tikkasta Metsähallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Haukiputaan Jatulissa järjestetään perjantaina nuorille ilmainen, ikärajaton ja päihteetön The Tapahtuma.
Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslinin määräyksestä Haukiputaalla sijaitsevaan Jussin kodit -lastensuojelulaitokseen tehdyssä ennaltailmoittamattomassa tarkastuksessa havaittiin lukuisia ongelmia sijoitettujen lasten kohtelussa ja rajoitustoimenpiteitä koskevassa päätöksenteossa.
Toisen kerran järjestettävään yritysten kasvuohjelmaan Smart City -Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä, Pohjois-Suomesta Flexbright Oy Haukiputaalta ja Loiste Energia Oy Kajaanista.
Poliisi on ottanut tänä aamuna yhden henkilön kiinni liittyen Haukiputaan Kellon koulua koskevaan uhkaukseen.
Haukiputaan Saarikankaantiellä sijaitsevassa yksikerroksisessa noin 500-neliöisessä ensi- ja turvakotikäytössä olevassa rakennuksessa palaa.
Poliisi otti kiinni eilen illalla Haukiputaalla nelostiellä hurjastelleen nuoren oululaismiehen.
Haukiputaalle tänään avattu uusi Ensikoti Orvokki auttaa päihdeongelmaisia vauvaperheitä.
Lauri Ratavaa Vapaaehtoisesta pelastuspalvelusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuuloautokierrosten koordinaattori Paula Hessoa Kuuloliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Eilen murtauduttiin tai yritettiin murtautua Oulun poliisilaitoksen alueella kahdeksaan asuntoon ja yhteen varastoon Lumijoella, Martinniemessä, Kiimingissä, Haukiputaalla, Pattijoella, Piehingissä ja Kalajoella.
Keski-ikäinen mies törmäsi eilen Haukiputaan Martinniemessä henkilöautollaan viisivuotiaaseen lapseen sekä lastenrattaisiin.