Toisen kerran järjestettävään yritysten kasvuohjelmaan Smart City -Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä, Pohjois-Suomesta Flexbright Oy Haukiputaalta ja Loiste Energia Oy Kajaanista.
Poliisi on ottanut tänä aamuna yhden henkilön kiinni liittyen Haukiputaan Kellon koulua koskevaan uhkaukseen.
Haukiputaan Saarikankaantiellä sijaitsevassa yksikerroksisessa noin 500-neliöisessä ensi- ja turvakotikäytössä olevassa rakennuksessa palaa.
Poliisi otti kiinni eilen illalla Haukiputaalla nelostiellä hurjastelleen nuoren oululaismiehen.
Haukiputaalle tänään avattu uusi Ensikoti Orvokki auttaa päihdeongelmaisia vauvaperheitä.
Lauri Ratavaa Vapaaehtoisesta pelastuspalvelusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuuloautokierrosten koordinaattori Paula Hessoa Kuuloliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Eilen murtauduttiin tai yritettiin murtautua Oulun poliisilaitoksen alueella kahdeksaan asuntoon ja yhteen varastoon Lumijoella, Martinniemessä, Kiimingissä, Haukiputaalla, Pattijoella, Piehingissä ja Kalajoella.
Keski-ikäinen mies törmäsi eilen Haukiputaan Martinniemessä henkilöautollaan viisivuotiaaseen lapseen sekä lastenrattaisiin.
Kajakilla apuun melonut mies pelasti eilen Haukiputaan Inkoniemessä veden varaan joutuneen noin kymmenvuotiaan lapsen.
Länsi-Suomen merivartiosto järjestää huomenna Kaira 2018 -talvietsintäharjoituksen Perämerellä Haukiputaan edustan merialueella. Harjoituksen johtaja Jarmo Pätsiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Haukiputaan Yrittäjät ovat palkinneet tänä vuonna Vuoden haukiputaalaisena muusikko Jore Siltalan.
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, poliisi, pelastuslaitos ja Länsi-Suomen merivartiosto järjestävät lauantaina ILMI 2017 -harjoituksen Haukiputaalla ja Oulunsalossa. SPR:n Oulun piirin valmiuspäällikkö Ari Haarasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Liikennevirasto aloittaa kunnostusruoppaukset Kraaselin kaivannossa Haukiputaalla.
Poliisin lupapalvelut Haukiputaalla olivat tänään viimeistä päivää auki.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kulttuuriympäristötoimikunnat ovat päättäneet myöntää Viisikanta -rakennussuojelupalkinnon viidelle kohteelle. Palkittavia kohteita ovat Huovelinin mylly ja saha Haukiputaalla, Impilinna Kajaanissa, Kallioniemi Taivalkoskella, Haapaveden vanha meijeri Haapavedellä ja kuvassa oleva Alvar Aallon sauna Oulussa. Pohjois-Pohjanmaan museon rakennustutkija Juhani Turpeista haastattelee Jussi Häkkilä.