Kuva: Dsc Oulu

Ouluun neljä kultaa, kolme hopeaa ja yksi pronssi kilpatanssin GP-kisoista Vaasasta

04.03.2019 08:28 - Jussi Häkkilä

Dance Sport Club Oulun Jaakko Saaristo ja Anne Haataja voittivat Champion -luokassa kultaa 10-tanssissa ja hopeaa sekä vakio- että latinalaistansseissa Vaasassa lauantaina järjestetyissä vakio- ja latinalaistanssien sekä 10-tanssin rankingkisoissa.

Dance Sport Club Oulun Jaakko Saaristo ja Anne Haataja voittivat Champion-luokassa kultaa 10-tanssissa ja hopeaa sekä vakio- että latinalaistansseissa Vaasassa lauantaina järjestetyissä vakio- ja latinalaistanssien sekä 10-tanssin rankingkisoissa. Vakioissa voiton veivät Helsingin Tanssiklubi Masterin Anton Kurttila ja Nina Anderson. Lattareissa voittoon tanssivat Salon Swivelin Konstantin Kalmar ja Kastanja Rauhala.
Nuorisosarjassa DSC Oulun Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri voittivat sekä vakio- että latinalaistanssit. Saman seuran pari Olli Seppänen ja Peppi Kodis saavutti hopeaa lattareissa ja pronssia vakioissa.
Seniorisarjassa vakiotanssien kultaa voitti DSC Oulun pari Jouni Uosukainen ja Liisa Rantatulkkila. Latinalaistanssien voitto meni Turun Boleron parille Mika Heikkinen ja Ella Tikkanen.
Junioreissa latinalaistanssien sekä 10-tanssin voittoon tanssivat Liedon La’Teamin Elias Saastamoinen ja Emmiina Alimattila. Vakiotanssien voitto meni Viroon parille Gregor Labunski ja Carmel Anette Niimann.

Lue myös: Oululaispari Emilia Prykäri ja Eetu Lämsä voittivat 10-tanssin suomenmestaruuden

Kilpailut

Uusimmat