Vaasalainen Veslatec Oy on ostanut nostolaitteita valmistavan Nordlift Oy:n Sodankylästä.
Veikkausliigan Eurolopputurnaus käynnistyi eilen ensimmäisen kierroksen otteluilla, jotka päättyivät kumpikin vierasvoittoon.
Kansallinen vetyverkosto -projektin projektipäällikkö Minna Näsmania haastattelee Jussi Häkkilä.
Centria-ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu aloittavat syksyllä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavan insinöörikoulutuksen, jonka tavoitteena on vastata digitalisaation aiheuttamiin nopeisiin muutoksiin työelämässä.
Oulun ja Vaasan yliopistot aloittavat uuden autonomisten ja kestävien järjestelmien maisteriohjelman, samalla alkaa yhteistyö kandidaattiohjelmien opetuksessa.
Dance Sport Club Oulun Jaakko Saaristo ja Anne Haataja voittivat Champion -luokassa kultaa 10-tanssissa ja hopeaa sekä vakio- että latinalaistansseissa Vaasassa lauantaina järjestetyissä vakio- ja latinalaistanssien sekä 10-tanssin rankingkisoissa.
Vaasan Oy:n elokuussa käynnistämien yt-neuvotteluiden lopputuloksena päädyttiin kahvileivän irtotuotteiden valmistuksen lopettamiseen Kuusankosken ja Kiimingin leipomoissa tammikuun loppuun mennessä.
Vaasan yliopiston liiketaloustieteen, erityisesti liiketoiminnan kehittämisen professoriksi on nimitetty kauppatieteiden tohtori Monika von Bonsdorff.
Vaasan Oy suunnittelee kahvileipien irtotuotteiden valmistuksen lopettamista Kuusankoskella ja Kiimingissä ja käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on yhteensä 104 henkilöä.