Kuva: Panthermedia

Oulunsaloon ja Hinttaan uudet päiväkodit

25.09.2018 08:53 - Jussi Häkkilä

Oulun kaupunki luopuu Päiväkoti Kuovien Kauppiaantien ja jatketun aukiolon ryhmien tiloista sekä Saloilan päiväkodista ja tilat korvataan Oulunsalon lukion viereiselle tontille rakennettavalla kahdeksanryhmäisellä päiväkodilla. Myös nykyinen Hintan päiväkoti korvataan uudisrakennuksella.

Oulun kaupunki luopuu Päiväkoti Kuovien Kauppiaantien ja jatketun aukiolon ryhmien tiloista sekä Saloilan päiväkodista ja tilat korvataan Oulunsalon lukion viereiselle tontille rakennettavalla kahdeksanryhmäisellä päiväkodilla. Eilen Oulun kaupunginhallituksen hyväksymän esityksen mukaan uudisrakennushankkeen kustannusarvio on runsaat viisi miljoonaa euroa. Oulunsalon suuralueen viisi nykyistä kunnallista päiväkotia ovat pieniä, liian lähellä toisiaan ja epäkäytännöllisiä.
Myös nykyinen Hintan päiväkoti korvataan uudisrakennuksella, koska nykyinen on huonokuntoinen. Uusi päiväkoti rakennetaan kaksi ryhmää suurempana vastaamaan alueen kasvavaan palvelutarpeeseen. Uuden päiväkodin koko olisi kahdeksan ryhmää eli noin 150 hoitopaikkaa.
Rakentaminen ajoittuu vuosille 2020-2021 ja rakentaminen maksaa noin 5,6 miljoonaa euroa.

Lue myös: Raahen Pattasten uuden päiväkodin rakentaminen alkaa syksyllä

Kilpailut

Uusimmat