Karjalan lennoston Hävittäjälentolaivue 31 lentää Hornet -hävittäjillä yölentoja Rissalan ja Oulunsalon tukikohdista ensi viikolla maanantaista torstaihin.
Rasvamonttu seurailee tällä kertaa lentokoneiden nousua Pellonpäästä Oulunsalossa. Samalla paikalla on myös viljellyt erilaisten koneiden pienoismalleja eläkkeellä oleva maanviljelijä Peltolan Jussi. Mestari on 87-vuotias ja hänen pitkälle elämän varsitielle mahtuu lukuisia konemuistoja. Todistettuna on myös Oulun pommitukset, Oulunsalon lentokentän historia ja kotitöissä on tartuttu viljelyvehkeiden ohjaimiin jo lapsuudesta saakka. Näiden muistojen mielikuvat ovat eläneet Jussissa niin vahvana, että niiden myötä puusta on muotoutunut mm. traktoreiden, autojen ja lentokoneiden pienoismalleja. Esimerkkeinä mainittakoon "Losterr Latiooperr" kaksitaso lentokone 1936 ja Farmal H tarktori vuodelta 1940.
Tyrnävän Tempauksen pesäpallojaoston puheenjohtaja Mari Järvelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Uhkauksen tekijä on poliisin tiedossa ja poliisi jatkaa asian selvittämistä.
Satakunnan lennoston Tukilentolaivue järjestää ATEX 22-lentotoimintaharjoituksen ensi viikolla Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Elokuun 8. päivänä Kaakkurissa ja Oulunsalossa palataan käytännössä koronapandemiaa edeltävään toimintamalliin.
Oulunsalon Papinjärven uimarannalla uineella on todettu järvisyyhyä.
Finavian lentoasemien kautta matkusti tämän vuoden tammi-kesäkuussa yhteensä 6,6 miljoonaa matkustajaa, 520 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna vastaavaan aikaan.
Pitstopin yrittäjä Markus Kauttoa haastattelee Joonas Hepola.
Rasvamontussa ollaan tällä kertaa isänmaallisissa tunnelmissa Kylänpuolella Oulunsalossa. Mis sie tarviit oikeen hyvää asentajaa, Aution Pasissa siul on sellane! Kyseinen mestari on nimittäin kunnolla konekärpäsen puraisema. Pasi on kerännyt vuosien aikana harrastetouhuun mukaan myös taitavan ja monipuolisen porukan, jonka työn tuloksena on syntynyt hulppea Scania Long Line Suomi-perävaunu yhdistelmä. Lopputulos odottaakin vielä sisustusta ja hiljalleen myös kesän tulevia näyttelyitä. Isännällä on pysynyt matkan varrella käsissään työkalujen ja raskaankaluston lisäksi myös tractorpulling vehkeet. Kurkataanpa seuraavaksi minkälaista jälkeä verstaalla on syntynyt pääasiassa kierrätysmateriaalista ja tavallisilla ammattiasentajan papereilla!
Hänen Vanishing Point -näyttelynsä on tänä vuonna esillä Oulunsalon kirjastossa 10.8.–29.9. välisenä aikana. Väänäsen töissä yhdistyy inhimillisyys, rosoisuus ja herkkyys.
Karjalan lennoston Hävittäjälentolaivue 31 järjestää tällä viikolla Vihuri 22-lentotoimintaharjoituksen Rissalan ja Oulunsalon tukikohdissa.
Ilmavoimien joukkokoulutuskauden päättöharjoituksen paluumarssien liikenne on suurimmillaan tänään.
Lapin lennosto järjestää tästä päivästä alkaen ensi viikon perjantaihin saakka Ilmavoimien varusmiesten päättöharjoituksen Oulunsalon tukikohdassa.
Oulunsalon Salonpäähän on valmistunut uusi koulu sekä uudet tilat varhaiskasvatukselle.
Lapin lennosto järjestää ensi viikolla Täppä 21 -lentotoimintaharjoituksen Rovaniemen ja Oulunsalon tukikohdissa.