Poliisi tutkii epäiltyä ampumatapausta Oulussa. Hätäkeskukseen tuli lauantai-iltana klo 21 aikaan ilmoitus, jonka mukaan Oulunsalon koulun urheilukentällä ammuttiin käsiaseella kohti mopoilevia nuoria. Lähellä Kylänpuolentien risteystä auto oli pysähtynyt ja auton kyydissä ollut henkilö oli ampunut laukauksen kohti mopoilijoita. Tapauksessa ei aiheutunut henkilövahinkoja, eikä tiedossa olevia omaisuusvahinkoja. Poliisi tavoitti auton noin tunti myöhemmin Oulun Rajakylästä. Autosta otettiin kiinni kaksi oululaista nuorta miestä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa nimikkeellä tapon yritys. Epäilty rikosnimike voi muuttua tutkinnan edetessä.
Oulunsalon nykyistä Lentokentäntietä kehitetään lisäkaistoin.
Rasvamontussa on pää pyörällä tällä kertaa Ervastinkylällä Oulunsalossa. Onko kylä saanut nimensä erikoisen keksijän Ervastin Reijon mukaan? Entä miten syntyi ikiliikkuja ja mihin johtaa oma yksityinen moottoritie? Reijon tallista löytyy myös erikoisia menopelejä mm. ummenajokas ja sirkkelinterällä kiitävä moottoripotkukelkka!
Poliisi kaipaa havaintoja Oulunsalossa Lentokentäntiellä tänä aamuna kello 7.30 sattuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa keltamusta Otaxin tilataksi törmäsi edellä ajaneeseen ajoneuvoon ja poistui paikalta.
Oulunsalon Salonpään koulun ja päiväkodin toteuttajaksi valittiin tarjouskilpailun perusteella Hoivatilat Oyj. Kilpailutuksen kriteereinä olivat sekä ratkaisuehdotuksen laatu että vuokratarjouksen hinta.
Nousussa ollut helikopteri kaatui kiitotielle parin metrin korkeudesta tänään Oulunsalon lentokentällä.
Alueella tehdään kaukolämmön verkostotöitä. Keskeytyksen aikana kaukolämpökiinteistöissä ei ole saatavissa kuumaa vettä ja lämmitystä.
Oulun suistokaupunkivisio on valmistunut.
Oulunsalo Soin taiteellista johtaja Kreeta-Maria Kentalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Bad Boys Tuning -autokerhon tallissa Oulunsalossa. Kerholaiset eivät tosin näytä pahoille pojille, mutta käsistään ne ovat peevelin taitavia! Kuvassa kerhon puheenjohtaja ja perustajajäsen Jussi Haataja.
Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön oulunsalolaiselle Seppo Johannes Kalliolle myöntämän hengenpelastusmitalin luovutustilaisuus pidettiin tänään Oulun Lääninhallitus-talossa.
Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n viestintäkoordinaattori Jaana Hopeakoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Huhdan Block-teoksia voi nähdä kahdessa näyttelyssä, päänäyttely on esillä Pohjoisessa valokuvakeskuksessa Kulttuuritalo Valveella 10. elokuuta – 15. syyskuuta ja sivunäyttely on esillä Oulunsalon kirjastossa Kauppakeskus Kapteenissa 8.–31. elokuuta. Oulunsalo Soi -festivaalia vietetään 8.–11. elokuuta osana Oulun juhlaviikkoja. Ohjelma julkistetaan huhtikuussa.
Oulunsalon lentoasemalle kaavailtu hotelli on saanut rakennusluvan.
Oulun Energian verkostopäällikkö Aleksi Kangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulunsalon Yrittäjien vuoden yrittäjäksi on valittu T:mi Jouni Kallio K-Supermarket Oulunsalo.