Oulunsalo Soin taiteellista johtaja Kreeta-Maria Kentalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Bad Boys Tuning -autokerhon tallissa Oulunsalossa. Kerholaiset eivät tosin näytä pahoille pojille, mutta käsistään ne ovat peevelin taitavia! Kuvassa kerhon puheenjohtaja ja perustajajäsen Jussi Haataja.
Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön oulunsalolaiselle Seppo Johannes Kalliolle myöntämän hengenpelastusmitalin luovutustilaisuus pidettiin tänään Oulun Lääninhallitus-talossa.
Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n viestintäkoordinaattori Jaana Hopeakoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Huhdan Block-teoksia voi nähdä kahdessa näyttelyssä, päänäyttely on esillä Pohjoisessa valokuvakeskuksessa Kulttuuritalo Valveella 10. elokuuta – 15. syyskuuta ja sivunäyttely on esillä Oulunsalon kirjastossa Kauppakeskus Kapteenissa 8.–31. elokuuta. Oulunsalo Soi -festivaalia vietetään 8.–11. elokuuta osana Oulun juhlaviikkoja. Ohjelma julkistetaan huhtikuussa.
Oulunsalon lentoasemalle kaavailtu hotelli on saanut rakennusluvan.
Oulun Energian verkostopäällikkö Aleksi Kangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulunsalon Yrittäjien vuoden yrittäjäksi on valittu T:mi Jouni Kallio K-Supermarket Oulunsalo.
Oulunsalon Kotiseutumuseon pihapiiri ja kirkon ympäristö toimii tapahtumapaikkana Oulun alueen suurimmille joulumarkkinoille lauantaina ja sunnuntaina. Saara Rimpiläinen Oulunsalon kotiseutuseurasta vieraili Pookin aamussa.
Oulun seudun ympäristötoimesta ympäristöterveydenhuoltoyksikön päällikkö Irmeli Röning-Jokista haastattelee Jussi Häkkilä.
Vedenkeittokehotus on yhä voimassa Oulunsalossa huomiseen klo 16:een saakka.
Vedenkeittokehotusalue Oulunsalossa on laajentunut.
Oulun Veden johtaja Jouni Lähdemäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulunsalosta toissapäivänä otetuissa näytteissä ja eilen otetuissa uusintanäytteissä todettiin koliformisia bakteereita.
Oulun kaupunki luopuu Päiväkoti Kuovien Kauppiaantien ja jatketun aukiolon ryhmien tiloista sekä Saloilan päiväkodista ja tilat korvataan Oulunsalon lukion viereiselle tontille rakennettavalla kahdeksanryhmäisellä päiväkodilla. Myös nykyinen Hintan päiväkoti korvataan uudisrakennuksella.
Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin uusi taiteellinen johtaja on Kreeta-Maria Kentala.