Poliisi kaipaa havaintoja Oulunsalossa Lentokentäntiellä tänä aamuna kello 7.30 sattuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa keltamusta Otaxin tilataksi törmäsi edellä ajaneeseen ajoneuvoon ja poistui paikalta.
Oulunsalon Salonpään koulun ja päiväkodin toteuttajaksi valittiin tarjouskilpailun perusteella Hoivatilat Oyj. Kilpailutuksen kriteereinä olivat sekä ratkaisuehdotuksen laatu että vuokratarjouksen hinta.
Nousussa ollut helikopteri kaatui kiitotielle parin metrin korkeudesta tänään Oulunsalon lentokentällä.
Alueella tehdään kaukolämmön verkostotöitä. Keskeytyksen aikana kaukolämpökiinteistöissä ei ole saatavissa kuumaa vettä ja lämmitystä.
Oulun suistokaupunkivisio on valmistunut.
Oulunsalo Soin taiteellista johtaja Kreeta-Maria Kentalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Bad Boys Tuning -autokerhon tallissa Oulunsalossa. Kerholaiset eivät tosin näytä pahoille pojille, mutta käsistään ne ovat peevelin taitavia! Kuvassa kerhon puheenjohtaja ja perustajajäsen Jussi Haataja.
Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön oulunsalolaiselle Seppo Johannes Kalliolle myöntämän hengenpelastusmitalin luovutustilaisuus pidettiin tänään Oulun Lääninhallitus-talossa.
Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n viestintäkoordinaattori Jaana Hopeakoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Huhdan Block-teoksia voi nähdä kahdessa näyttelyssä, päänäyttely on esillä Pohjoisessa valokuvakeskuksessa Kulttuuritalo Valveella 10. elokuuta – 15. syyskuuta ja sivunäyttely on esillä Oulunsalon kirjastossa Kauppakeskus Kapteenissa 8.–31. elokuuta. Oulunsalo Soi -festivaalia vietetään 8.–11. elokuuta osana Oulun juhlaviikkoja. Ohjelma julkistetaan huhtikuussa.
Oulunsalon lentoasemalle kaavailtu hotelli on saanut rakennusluvan.
Oulun Energian verkostopäällikkö Aleksi Kangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulunsalon Yrittäjien vuoden yrittäjäksi on valittu T:mi Jouni Kallio K-Supermarket Oulunsalo.
Oulunsalon Kotiseutumuseon pihapiiri ja kirkon ympäristö toimii tapahtumapaikkana Oulun alueen suurimmille joulumarkkinoille lauantaina ja sunnuntaina. Saara Rimpiläinen Oulunsalon kotiseutuseurasta vieraili Pookin aamussa.
Oulun seudun ympäristötoimesta ympäristöterveydenhuoltoyksikön päällikkö Irmeli Röning-Jokista haastattelee Jussi Häkkilä.
Vedenkeittokehotus on yhä voimassa Oulunsalossa huomiseen klo 16:een saakka.