Touhula-päiväkotien yt-neuvottelut ovat päättyneet ja niiden lopputuloksena Touhulan toiminta päättyy kymmenessä päiväkodissa.
Kokeiluun osallistuvat lapset ovat syntyneet vuosina 2016 ja 2017
Kiusaamisen vastaisen työryhmän puheenjohtaja Mikko Nissistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskassa sijaitsevassa päiväkoti Joukahaisessa todettiin eilen aamupäivällä koronavirustartunta.
Suomen Lastenhoitoalan Liitto palkitsee 80-vuotisjuhlavuonnaan viisi päiväkotia. Yksi niistä on Länsituulen päiväkoti Haukiputaalta.
Oulunsalon uuden päiväkodin toteuttajaksi valittiin tarjouskilpailun perusteella Rave Rakennus Oy:n ja Suomen Kuntakiinteistöt Oy:n muodostama ryhmittymä. Kilpailutuksen kriteereinä olivat sekä ratkaisuehdotuksen laatu että vuokratarjouksen hinta.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto sekä kouluja ja päiväkoteja Pohjois-Pohjanmaalta ja Kainuusta on mukana Opetushallituksen koordinoimassa Maailmalle yhdessä liikkuen 2020-2023 -opetus- ja kasvatusalan henkilöstön kansainvälisyyshankkeessa.
Kemin kaupunki ja rakennusliike LapTi ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden Pajarinrannan päiväkodin rakentamisesta.
Oulun Hintan päiväkodin toteuttajaksi on valittu tarjouskilpailun perusteella Hoivatilat Oyj.
Oululainen Touhula-päiväkodit on jättänyt eilen yrityssaneeraushakemuksen johtuen yhtiön vaikeasta taloudellisesta tilanteesta.
Raahessa kaupungin opetustoimi sulkee koulut vaiheittain koronavirusuhan takia.
Herrfors Oy ja Ebba Kiinteistöt Oy ovat tehneet sopimuksen aurinkopaneelijärjestelmän toimittamisesta päiväkoti Almaan Pietarsaaressa.
Muhoksen kunnan kouluissa ja päiväkodeissa on tämän vuoden alusta otettu käyttöön niin sanottu 50/50-menetelmä.
Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Kotola Oy:n, jolla on neljä päiväkotia Rovaniemellä ja yksi Oulussa.
Luomumaitoon siirrytään, koska siihen tarjoutui mahdollisuus, kun maidontuottaja vaihtui heinäkuussa. Oulun Tilapalveluiden käyttämistä elintarvikkeista noin 70% on kotimaista. Peruna ja liha on aina kotimaista ja maitotuotteistakin 95%. Myös luomua suositaan yhä enemmän. 1–12-vuotiaista lapsista yli 60 prosenttia valitsee maidon ruokajuomakseen. Myös puolet yläkoululaisista juo ruokajuomanaan maitoa.