Projektilla on tiukka aikataulu. Valinta toimittajasta tehtiin maaliskuun lopussa, ja 650-neliöisen laajennuksen on tarkoitus valmistua elokuussa. Rakentaminen on Nivalassa jo alkanut, ja hirsikehikko toimitetaan työmaalle viikolla 16.
Päiväkodinjohtaja Susanna Haapsamoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 991 000 euroa päiväkotipihojen liikuntaedellytysten parantamiseen ja luonnonmukaistamiseen.
Tänään vietetään Oulaisissa Hiirenmutkan päiväkodin vihkiäisjuhlaa.
Oulaisiin rakennettu uusi neliryhmäinen Hiirenmutkan päiväkoti on luovutettu kaupungille ja vastaanottokatselmus toimitettu.
Oulun Kaijonharjun uusi päiväkoti on valmistunut.
Oulun yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan sisäilman laadun ja muiden sisäilmatekijöiden asianmukainen hallinta kouluissa ja päiväkodeissa on tärkeää, koska niillä on todettu olevan merkittäviä vaikutuksia terveyteen ja suorituskykyyn.
Tyrnävän kunnanvaltuusto valitsi eilisessä kokouksessaan Tyrnävän Kirkkomännikön päiväkodin urakoitsijaksi Oulun Rakennusteho Oy:n.
Lions Club Tyrnävä on lahjoittanut 203 turvaliiviä kunnan Toukovakka ja Käpytikka-päiväkodeille lasten ja heidän hoitajiensa käyttöön.
Oulussa Neitsytkorventiellä sijaitsevan päiväkodin pihassa ammuskeltiin viime yönä ilotulitteita.
Käytöstä poistetun päiväkodin piharakennus paloi viime yönä Oulussa Kaskiahontiellä.
Yksityiselle sosiaalipalvelualalle ei ole syntynyt uutta työehtosopimusta, joten lakot yksityisissä päiväkodeissa ja ympärivuorokautisen palveluasumisen kohteissa alkavat huomenna.
Kemin Pajarinrannan ja Sauvosaaren päiväkodit sekä Syväkankaan esiopetus ovat saaneet ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuussertifikaatin.
Uuteen päiväkotiin rakennetaan tilat viidelle kokopäiväryhmälle. Suunnitteluvaiheessa on varauduttu myös mahdolliseen laajennustarpeeseen tulevaisuudessa. Päiväkodin toiminta uusissa tiloissa alkaa tammikuussa 2024.
Oululaisen Touhula-päiväkotien omistus on siirtynyt tämän kuun alusta nykyiselle johdolle ja hallitukselle.
Oulunsalon Salonpäähän on valmistunut uusi koulu sekä uudet tilat varhaiskasvatukselle.