Kuva: Jussi Häkkilä

LähiTapiolalta 100 000 euroa Oulun ammattikorkeakoululle

06.09.2018 13:18 - Jussi Häkkilä

LähiTapiola Pohjoinen lahjoittaa 100 000 euroa Hyvinvointia pohjoiseen Suomeen -varainhankintakampanjaan Oulun ammattikorkeakoululle.

LähiTapiola Pohjoinen lahjoittaa 100 000 euroa Hyvinvointia pohjoiseen Suomeen -varainhankintakampanjaan Oulun ammattikorkeakoululle. Lahjoituksen taustalla on osapuolten yhteinen tavoite vahvistaa pohjoisen hyvinvointia sekä alueen elinvoimaisuutta ja työllisyyttä.

Oulun ammattikorkeakoulu aloitti keväällä varainhankintakampanjan ja varoja on kertynyt jo lähes puoli miljoonaa euroa. Kampanjan tarkoituksena on kehittää ja parantaa pohjoisen mahdollisuuksia tulevaisuuden työmarkkinoilla. Samalla luodaan alueen elinkeinoelämälle keinoja kehittää osaamistaan ja palvelujaan vastaamaan paremmin ajankohtaisiin haasteisiin.

Ammattikorkeakoululle tehdyt lahjoitukset käytetään koulutuksen kehittämiseen tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Valtio on varannut vastinrahoitukseen yhteensä 24 miljoonaa euroa. Vastinraha jaetaan ammattikorkeakouluille kerättyjen varojen suhteessa.

Lue myös: Kollaboratiivisen robotiikan erityisosaajia aletaan kouluttaa Oulun ammattikorkeakoulussa

Kilpailut

Uusimmat