Kuva: Pixabay

Raahelaisopiskelijoille stipendejä

01.06.2018 08:46 - Jussi Häkkilä

Raahen Kauppaoppilaitoksen Stipendirahaston ja Juhlarahaston tämän kevään stipendit on myönnetty kolmen päättötyön tekijöille.

Raahen Kauppaoppilaitoksen Stipendirahaston ja Juhlarahaston tämän kevään stipendit on myönnetty kolmen päättötyön tekijöille. Insinööri Jussi Ylikulju sai tuhannen euron stipendin lopputyöstään Seinäelementtituotannon tehostaminen. Lopputyö sai erinomaiset arviot sekä työelämän että korkeakoulun arvioinneissa.

Sairaanhoitajat Satu Stenroos ja Katariina Vänttilä saivat myös tuhat euroa lopputyöstään Lasten kaltoinkohtelun tunnistamiseen ja puuttumiseen käytettävät menetelmät lastenneuvolassa. Lopputyöstä on myös laadittu tutkimusartikkeli, joka julkaistaan lähiaikoina terveysalan lehdessä.

Tradenomi Hannele Hankala sai 500:n euron stipendin. Lisäksi hänelle myönnettiin Kauppakamarirahaston 250:n euron stipendi korkeakoulun oman esityksen pohjalta. Hankalan lopputyö sai hyvän arvioinnin korkeakoulun arvioinnissa sekä erinomaisen arvion työelämältä. Lopputyön tuloksena on kehitetty Siikajoen palkkausjärjestelmää.

Juhlarahastolla tuetaan eri koulutus- ja tieteenalojen opiskelijoiden soveltuvia lopputöitä sekä työssäoppimista ja projektitöitä, jotka kohdistuvat Raahen seutukuntaan.

Lue myös: 4H-säätiöltä 12 valtakunnallista ja 37 alueellista ja maakunnalista stipendiä

Kilpailut

Uusimmat