Kuva: Jussi Häkkilä

Oulun Energia voitti poliisin automaattisen liikennevalvontalaitteiston kilpailutuksen

06.04.2018 11:03 - Jussi Häkkilä

Oulun Energia Urakointi Oy on voittanut Poliisihallituksen ja Liikenneviraston kilpailuttaman automaattisen liikennevalvontalaitteiston hankinnan.

Oulun Energia Urakointi Oy on voittanut Poliisihallituksen ja Liikenneviraston kilpailuttaman automaattisen liikennevalvontalaitteiston hankinnan. Kilpailutus sisälsi kiinteisiin valvontapisteisiin sijoitettavan automaattivalvontalaitteiston sekä laitekotelot ja pylväät, autoihin asennettavan automaattivalvontalaitteiston sekä laitteistojen huolto- ja korjauspalvelut.

Hankintasopimuksen arvo viiden vuoden sopimuskaudelle on noin 4,4 miljoonaa euroa ja se sisältää myös Liikenneviraston sopimuskauden aikaiset hankinnat.

Poliisihallitus hankkii automaattiset liikennevalvontalaitteistot ja Liikennevirasto yleisten teiden laitekotelot sekä pylväät. Kaupungit sopivat hankinnoistaan erikseen laitetoimittajan kanssa.
Sopimuskauden aikana hankitaan 150 liikennevalvontalaitteistoa.
Poliisin ja tieviranomaisen suunnitelman mukaan uuden tekniikan pilottijaksot ovat valtatie 6 välillä Koskenkylä-Kouvola ja nelostie välillä Lusi-Vaajakoski.

Lue myös: Puhallusratsioita Kainuussa, Koillismaalla, Jokilaaksojen alueella sekä Oulun seudulla -vain vähän rattijuoppoja poliisin haaviin

Kilpailut

Uusimmat