Oulun Energian liikevaihto nousi viime vuonna 268,2:een miljoonaan edellisvuoden 230:sta miljoonasta eurosta.
Yli-Iissä sähkönjakelu keskeytyi varhain tänään toistaiseksi tuntemattoman vian takia.
Laitoksen ylösajo vaati oman aikansa ja lopulta verkko oli taas kunnossa.
Oulun Energia yhtiöittää ensi kuun alusta kiertotalousliiketoimintansa uuteen Syklo-yhtiöön.
Oulun Energia on solminut yhteistyösopimuksen Junnikkala Oy:n kanssa. Sopimus takaa lämmitysenergian jakelun Junnikkalan sahalaitoksen kuivaamoihin Oulun Energian biovoimalaitokselta. Samalla Oulun Energia ja Junnikkala ovat sopineet laajamittaisesta yhteistyöstä uusiutuvan puuenergian hankinnassa, toimituksessa ja käytössä.
Oulun Energia keskeyttää venäläisen hakkeen käytön energiantuotannossaan eikä ota enää vastaan Venäjältä tulevia hakekuormia solidaarisuuden osoituksena Ukrainalle.
13 kaupunkiympäristössä toimivaa energia-alan yritystä ovat huolissaan Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan aiheuttamasta epävarmuudesta Suomen energian huoltovarmuuden varmistamisessa.
Oulun Energian oli tarkoitus suorittaa tänään sähkölinjojen tarkastusta helikopterin avulla, mutta lento estyi sääolosuhteiden vuoksi.
Fortumin ja Oulun Energian Oulujoella toteuttama vaelluskalojen lisääntymisalueselvitys on valmistunut.
OX2:n Suomen maajohtaja Teemu Loikkasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Keskeytys rajoittuu Kajaaninkadun, Kirkkokadun, Saaristonkadun ja Torinrannan väliselle alueelle. Kaukolämpöön liitetyissä kiinteistöissä ei ole saatavissa kuumaa vettä keskeytyksen aikana.
Ammattiliitto JHL aloitti tänä aamuna työtaistelun infra-alan yhtiö Destiassa ja Oulun Energia Urakoinnissa.
Tämä voi olla yksi osa ratkaisua, jolla korvataan kokonaan polttamiseen perustumattomalla lämmöntuotannolla ensi vuosikymmenellä käytöstä poistuva Toppila 2 -voimalaitosyksikkö.
Alueella tehdään kaukolämmön verkostotöitä.
Selvityksessä tarkastellaan Oulujoen potentiaalisia vaelluskalojen lisääntymisalueita ja selvitetään tarkastelukohteiden toteuttamiskelpoisuutta. Lisäksi arvioidaan tarkastelukohteiden merkitystä vaelluskalojen lisääntymismahdollisuuksien ja luonnonkierron vahvistamiseksi. Työ käynnistyy keväällä, ja tulosten on määrä valmistua elokuun 2021 loppuun mennessä.
Oulun Energia -konserniin kuuluvan Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n nimi on muuttunut. Yhtiö toimii 7.4. alkaen nimellä Oulun Energia Sähköverkko Oy. Nimenmuutos ei aiheuta muutoksia yhtiön tuotteisiin tai palveluihin eikä se edellytä asiakkailta toimenpiteitä.