Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy tarkastaa sähkön ilmajohtoverkkoa helikopterilennon avulla huomenna tiistaina klo 09-14 välisenä aikana.
Sähkönjakelu saatiin palautettua kaikille asiakkaille ennen aamu kuutta. Sähköttä oli vajaat 900 asiakasta.
Töistä johtuen alueella on lämmönkeskeytys puoleen päivään saakka. Keskeytyksen aikana kiinteistöissä, jotka ovat liitettynä kaukolämpöön, ei ole saatavissa kuumaa vettä.
Alueella tehdään kaukolämmön verkostotöitä. Keskeytyksen aikana kaukolämpökiinteistöissä ei ole saatavissa kuumaa vettä ja lämmitystä.
Lahti Energia, Oulun Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia ja Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynnin osakkaat Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia ovat allekirjoittaneet perustamissopimuksen sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintojensa yhdistämisestä.
Oulun Energian rakenteilla olevan biovoimalaitoksen harjannostajaisia vietetään tänään.
Oulun Energia on Oulun ammattikorkeakoulun vuoden 2019 sidosryhmä. Valinta julkistettiin Oamkin lukuvuoden avajaisissa tänään Club Teatrialla. Oulun Energia tekee monipuolista yhteistyötä Oamkin kanssa. Yhtiö teettää vuosittain useita opinnäytetöitä insinööriopiskelijoilla, tarjoaa heille työharjoittelupaikkoja sekä yritysprojekteja. Oulun Energia toimii myös aktiivisena hankekumppanina ja rahoittaa sekä suunnittelee parhaillaan Linnanmaan kampukselle valmistuvaa uutta hybridilaboratoriota. Yhtiö osallistuu vuosittain Oamkin työelämäpäiviin ja on rekrytoinut kymmeniä Oamkista valmistuneita insinöörejä.
Oulun Sähkönmyynti Oy ja S-ryhmän sähkönhankinnasta huolehtiva S-Voima Oy ovat solmineet aurinkovoimalasopimuksen, joka kattaa useita S-ryhmän toimipaikkoja Suomessa.
Oulun Energia toimittaa jättimäisen 3500 aurinkopaneelin aurinkovoimalan tuottamaan uusiutuvaa sähköenergiaa Tuurin Kyläkaupan tarpeisiin.
Hartela Pohjois-Suomi Oy kehittää Ouluun Karjasillan Verstas -aluetta, joka koostuu 11:stä kerrostalosta, saneerattavasta koulurakennuksesta sekä kannenalaisesta autohallista.
Lahti Energia, Oulun Energia, Oulun Sähkönmyynnin osakkaat, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia ja Vantaan Energia ovat solmineet esisopimuksen sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintojensa yhdistämisestä.
Oulun Energia Oy ja Osuuskauppa Arina kehittävät ja rakentavat yhteistyössä Ouluun ja myöhemmin muualle Suomeen energiatehokkaita teknisiä järjestelmiä kauppakiinteistöjen hukkalämmön entistä parempaan hyötykäyttöön.
Oulun Energian liikevaihto oli viime vuonna 288,6 miljoonaa euroa. Tulos oli puolestaan 32,9 miljoonaa euroa.
Oulun Energian liiketoimintajohtaja Pertti Vanhalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Energian verkostopäällikkö Aleksi Kangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Energia Oy suunnittelee jätteen lajittelulaitoksen ja biojätteen käsittelylaitoksen sekä kuonankäsittelylaitoksen rakentamista Ouluun Ruskon jätekeskuksen alueelle ja Laanilan teollisuusalueelle.