Ravintola Perla valittu Oulun vuoden vammaisystävälliseksi toimijaksi

16.02.2018 00:00 - Jussi Häkkilä

Oulun kaupungin vammaisneuvosto on valinnut ravintola Perlan vuoden 2017 vammaisystävälliseksi toimijaksi. Ravintolapäällikkö Jami Tallbergia haastattelee Jussi Häkkilä.

Oulun kaupungin vammaisneuvosto on valinnut ravintola Perlan vuoden 2017 vammaisystävälliseksi toimijaksi. Palkitsemisperustelujen mukaan Ravintola Perla on esteetön ja toimiva ympäristö eri tavoin vammaisille. Henkilökunta on palvelualtista ja osaa huomioida erilaiset asiakkaat. Palvelu on aina ystävällistä ja ripeää. Ravintolamiljöö on rauhallinen ja miellyttävä myös kiireiseen lounasaikaan. Perlalla on monipuolinen palveluformaatti lounasruokailuista yksityistilaisuuksiin ja pitopalvelusta konditoriapalveluihin. Hinta-laatusuhde on asiakasystävällinen.

Vammaisneuvosto huomioi valinnassaan myös ravintolan kolme sisäänkäyntiä, joista kaksi on esteetöntä. Takapihalla on kahdeksan auton paikoitusalue, josta on esteetön sisäänpääsy. Ravintolan yhteydessä on iso inva-wc.

Oulun kaupungin vammaisneuvosto myöntää vuosittain tunnustuksen oululaiselle toimijalle, joka ottaa vammaiset huomioon erityisen hyvin.

Lue myös: Oulun kaupungin vammaisneuvosto palkitsi Oulun keilahallin vammaisystävällisenä toimijana 2016

Kilpailut

Uusimmat