Kuva: Ari Kettukangas

Tapahtumatila Laituri avataan Oulun pääkirjastossa

07.02.2018 08:39 - Marja Ollakka

Oulun pääkirjastoon avattava Laituri on uusi tapahtuma- ja näyttelytila, joka yhdistää elävän kulttuurin, kirjastopalvelut ja yritysmaailman kiinnostavalla tavalla.

Oulun kaupunginkirjastoon Torinrantaan avataan uusi tapahtumatila Laituri 12.2.2018. Tilassa toteutetaan aivan uudenlainen konsepti, jossa yhdistyvät kulttuuri-, kirjasto- ja yritysmaailma.

Erilaisia tapahtumia kaikenikäisille toteuttavat Oulun kaupunginkirjasto ja BusinessOulu yhteistyökumppaneineen. Tapahtumatilan lisäksi Laituri on rento oleskelupaikka asiakkaille ja esimerkiksi lapsiperheille.

Kaikille avoimessa Laiturissa on erilaisia näyttelytiloja. Pitkäaikaisnäyttelynä on elementtejä Valveen sanataidekoulun palkitusta Saareen-näyttelystä. Laiturin seinällä on paikka ripustettaville, vaihtuville taidenäyttelyille. Ensimmäisenä näyttelynä aloittaa ProAgrian näyttely Maaseudun puolesta 190 vuotta.

Uutuutena tilassa on vaihtuvat yritysnäyttelyt. Kuntalaiset, asiakkaat, yhteistyökumppanit ja muut toimijat pääsevät tutustumaan alueen yritysten uusimpiin teknologiasaavutuksiin erilaisten tuote- ja palveluesittelyiden muodossa.

Laituri ja sitä aiempi kokeilupiste ovat osa Avoin osallisuus ja asiakkuus -osahanketta, joka kuuluu 6Aika-hankkeeseen.

Lue myös: Kaupunkitila tarjoaa kaupunkilaisille yhteisen tekemisen tilan

Kilpailut

Uusimmat