Presidentin vierailu aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin lauantaina Oulussa

30.11.2017 10:40 - Jussi Häkkilä - Luettu 230 kertaa

Lauantaina Oulussa järjestettävä Suomi 100 -juhlavuoden pääjuhla aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin. Ylikomisario Arto Autiota Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.

Lauantaina Oulussa järjestettävä Suomi 100 -juhlavuoden pääjuhla aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin, koska tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio saapuvat Ouluun ja osallistuvat päivän aikana tilaisuuksiin eri puolilla kaupunkia. Järjestelyjen sujumiseksi poliisi joutuu ohjaamaan liikennettä ja rajoittamaan liikkumista Oulun keskustan alueella mm. aamupäivällä Torinrannassa ja iltapäivällä sekä illalla Raksilassa.

Kaarlenväylän silta tullaan sulkemaan liikenteeltä lauantaina aamulla kello 9. Näin ollen kaupunginkirjaston parkkipaikka ei ole käytössä kello 9-11. Ouluhallin parkkipaikat on varattu illalla järjestettävän valtakunnallisen juhlatilaisuuden vieraiden ja järjestäjien käyttöön. Myös keskustan alueelle on odotettavissa tavallista enemmän ruuhkaa, joten alueella liikkuvilta toivotaan kärsivällisyyttä.

Lue myös: Suomi 100 -juhlavuosi huipentuu Ouluun -presidentti paikalla

Arvostele artikkeli

Uusimmat