Kuva: Fotolia

Lehto Group Jyväskylän Hippos2020-hankkeen innovaatiokumppaniksi

28.09.2017 08:54 - Jussi Häkkilä

Jyväskylän kaupunki on valinnut kempeleläisen Lehto Groupin Varainhoito Fennian ja sijoittajien muodostaman konsortion Hippos2020-hankkeen yhdeksi innovaatiokumppaniksi.

Jyväskylän kaupunki on valinnut kempeleläisen Lehto Groupin Varainhoito Fennian ja sijoittajien muodostaman konsortion Hippos2020-hankkeen yhdeksi innovaatiokumppaniksi. Kaupunki on valinnut vertailun perusteella jatkokehitysvaiheeseen kaksi eniten pisteitä saanutta tarjoajaa, jotka ovat Lehto-Fennia -konsortio ja Keva-OP-YIT-konsortio.
Hippos2020-hankkeen tavoitteena on toteuttaa Jyväskylän Hippoksen alueelle Pohjoismaiden suurin liikunta- ja hyvinvointipalveluiden osaamiskeskus. Keskus käsittää mm. monitoimiareenan, liikuntakeskuksen, jalkapallohallin, voimistelutalon, liikunnan tietotalon, asuntoja, liikekeskuksen ja hotellin. Uutta tilaa on tarkoitus rakentaa yhteensä yli 100 000 kerrosneliömetriä ja lisäksi pysäköinti- ja huoltotiloja.
Lopullisen päätöksen hankkeen etenemisestä ja toteuttajan valinnasta tekee Jyväskylän valtuusto vuoden loppuun mennessä. Rakentamisen on suunniteltu ajoittuvan vuosille 2018-2023.

Lue myös: Lehto Groupille iso korjausrakentamisurakka Helsingin Katajanokalle

Kilpailut

Uusimmat