Kuva: Hätäkeskuslaitos

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen hälytystehtävien määrä väheni

18.01.2017 09:11 - Jussi Häkkilä

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen hälytystehtävätilasto viime vuodelta on valmistunut. Kaikkiaan viime vuonna erilaisia hälytystehtäviä oli 2680, kun vuotta aiemmin luku oli 3009. Eniten oli ensivaste- ja liikenneonnettomuustehtäviä.

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen hälytystehtävätilasto viime vuodelta on valmistunut. Kaikkiaan viime vuonna erilaisia hälytystehtäviä oli 2680, kun vuotta aiemmin luku oli 3009. Eniten oli ensivaste- ja liikenneonnettomuustehtäviä. Hälytystehtävien kokonaismäärä pienentyi johtuen ensisijaisesti vahingontorjuntatehtävien maltillisesta määrästä. Taustalla on myrskytuhojen vähäisyys.
Viime vuonna pelastuslaitos pelasti 49 henkilöä, jotka olivat joutuneet onnettomuuksien seurauksena välittömään vaaraan. Kaikkiaan onnettomuuksissa oli osallisina 1269 henkilöä. Tulipaloissa menehtyi kolme henkilöä.
Pelastuslaitos myös tuottaa ensihoitopalvelut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille sopimuksen perusteella koko pelastuslaitoksen alueella Reisjärven kunnan aluetta lukuun ottamatta. Pelastuslaitoksen ensihoidon kokonaistehtävämäärä oli viime vuonna 27 797.

Kilpailut

Uusimmat