Kuva: Fotolia

Viisi hammashoitolaa muuttaa Oulussa Aapistien uuteen rakennukseen ensi keväänä

07.12.2016 15:08 - Jussi Häkkilä

Oulun Kontinkankaan, Keskustan, Myllyojan ja Maikkulan hammashoitolat sekä opetushammashoitola ja erikoishammaslääkärien vastaanotto muuttavat uuteen Aapistien hammaslääketieteen rakennukseen ensi keväänä. Taloon siirtyvät myös kaupungin suun erikoishoidot kuten hampaiden oikomishoidot ja erikoishammaslääkärien vastaanotot.

Oulun Kontinkankaan, Keskustan, Myllyojan ja Maikkulan hammashoitolat sekä opetushammashoitola ja erikoishammaslääkärien vastaanotto muuttavat uuteen Aapistien hammaslääketieteen rakennukseen ensi keväänä. Taloon siirtyvät myös kaupungin suun erikoishoidot kuten hampaiden oikomishoidot ja erikoishammaslääkärien vastaanotot. Uusissa tiloissa aloittaa lähes 200 työntekijää, joten taloon muutetaan vähitellen useamman kuukauden aikana. Rakennus valmistuu tämän kuun puolivälissä, jonka jälkeen asennetaan laitteistot. Ensimmäiset asiakkaat vastaanotetaan ensi kuun lopulla.

Vanha talo puretaan uuden tieltä maalis-huhtikuussa, ja pihatyöt tehdään sen jälkeen kesällä. Talo pihatöineen on täysin valmis syyskuun loppuun mennessä. Hammaslääketieteen rakennukseen muuttavat myös Oulun yliopiston hammaslääketieteen teoriaopetus sekä ammattikorkeakoulun suuhygienistiopiskelijoiden potilasharjoittelu.

Kilpailut

Uusimmat