Kuva: Noora Slotte Studio P.S.V.

Haurun Jäteauto Oulun vuoden yritys -Teija Soini vuoden yksinyrittäjä

01.12.2023 21:00 - Jussi Häkkilä

Oulun Yrittäjät palkitsi tänään juhlassaan vuoden yrittäjänä Haurun Jäteauto Oy:n.

Oulun Yrittäjät palkitsi tänään juhlassaan vuoden yrittäjänä Haurun Jäteauto Oy:n. Yritys on niittänyt valtakunnallistakin mainetta digitalisoimalla jätehuoltopalvelut ensimmäisenä alan toimijana Suomessa. Yritys tarjoaa asiakkailleen jäteastian kanteen kiinnitettävän sensorin, joka viestittää suoraan jäteautoille, kun säiliö tarvitsee tyhjennyksen. Sensori on kehitetty Oulussa. Lisäksi yritys tarjoaa matkapuhelimessa toimivan sovelluksen, jolla asiakas voi tilata tyhjennykset helposti. Kumpikin digitaalinen palvelu tehostaa jätehuoltoa mahdollistamalla tyhjennykset oikeaan aikaan. Palkitsemisperustelujen mukaan Haurun jäteautot ovat kulkeneet jo viitisen vuotta biokaasulla.
Oululainen valokuvaaja Teija Soini puolestaan palkittiin vuoden yksinyrittäjänä. Hän on ammattitaitoaan jatkuvasti kehittävä ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva yrittäjä, jolla on vakiintunut asiakaskunta ja asema omalla alallaan.
Valokuvaajan erikoisammattitutkinnon suorittanut Soini perusti oman yrityksensä Fotosoinin vuonna 2010. Hänen kuviaan on lehtien palstoilla. Lisäksi hän valokuvaa sekä studiossaan Kellossa että keikalla erityisesti henkilö-, mainos- ja tuotekuvia yrityksille ja tekee jonkin verran myös videota.

Lue myös: Kannuksen Vuoden 2023 yrittäjäksi valittiin Fixpoint Oy ja maaseutuyrittäjäksi Arolan Maito Oy

Kilpailut

Uusimmat