Kuva: Nuori Yrittäjyys ry

Lappian opiskelija Santeri Aleksanteri Lintulan yritys valittiin vuoden innovaatioksi nuorten Uskalla Yrittää -finaalissa

17.05.2022 08:47 - Jussi Häkkilä

Lappian liiketoiminnan opiskelija Santeri Aleksanteri Lintulan yritys SALSTREET NY on valittu vuoden parhaimmaksi innovaatioksi Uskalla Yrittää -kilpailussa, joka on osa Nuori Yrittäjyys ry:n kehittämää Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa.

Lappian liiketoiminnan opiskelija Santeri Aleksanteri Lintulan yritys SALSTREET NY on valittu vuoden parhaimmaksi innovaatioksi Uskalla Yrittää -kilpailussa, joka on osa Nuori Yrittäjyys ry:n kehittämää Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa. Palkitsemisperustelujen mukaan Lintula on itse luonut ennennäkemättömällä tavalla moniulotteisen virtuaalisen maailman, jossa peli ja katuvaatemuoti yhdistyvät. Kokonaisvaltainen kokemus luodaan musiikin, liikkuvan kuvan ja vaatteiden avulla. Tuotteissa on huomioitu kestävä kehitys ja käytetty kierrätettyä puuvillaa. Kyseessä ei ole vain brändi, vaan tavoitteena on luoda yhteisö katumuodin käyttäjille.
Yrityksen toiminta käynnistyi virallisesti tämän vuoden tammikuussa osana liiketoiminnan opintojen NY-toimintaa ja Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa.

Lue myös: Lappian tulos pakkasella

Kilpailut

Uusimmat