Kuva: Shutterstock

Huumeparivaljakko tunkeutui omakotitaloon ja anasti pihasta henkilöauton Ylitorniolla

25.10.2020 10:14 - Ari Kettukangas

Mies ja nainen otettiin kiinni törkeästä varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä. Miestä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.

29-vuotiaan miehen ja 34-vuotiaan naisen epäillään tunkeutuneen Ylitorniolla omakotitaloon ennen puoltayötä lauantaina. Asianomistaja oli nähnyt asuntonsa valvontakamerakuvasta, että asunnossa on luvatta ulkopuolisia henkilöitä. Mies ja nainen ovat poistuneet asunnosta asianomistajan henkilöautolla ja poliisi pysäytti ajoneuvon. Mies ja nainen otettiin kiinni törkeästä varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä. Kuljettajan ajokunto oli myös tarkastettu kiinniottohetkellä ja huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille sekä bentsodiatsepaameille. Miestä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Lue myös: Poh­jan­tiel­lä linja-autoon tör­män­neen hen­ki­lö­au­ton kul­jet­ta­jaa epäil­lään tör­keäs­tä rat­ti­juo­pu­muk­ses­ta

Kilpailut

Uusimmat