Kuva: Pixabay

Rovaniemeläinen Kerttu Helynen vuoden yrittäjänainen

01.10.2018 13:43 - Jussi Häkkilä

Suomen Yrittäjänaiset on valinnut tämän vuoden valtakunnalliseksi yrittäjänaiseksi rovaniemeläisen hyvinvointialan yrittäjä Kerttu Helysen.

Suomen Yrittäjänaiset on valinnut tämän vuoden valtakunnalliseksi yrittäjänaiseksi rovaniemeläisen hyvinvointialan yrittäjä Kerttu Helysen. Palkitsemisperustelujen mukaan Helynen tekee hyvinvointialalla uraa uurtavaa työtä yksinyrittäjänä toimien samaan aikaan myös itsenäisenä jälleenmyyjänä. Hän on järjestökentässä valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti loistava esikuva naisyrittäjyydessä, aktiivisena yhdistystoimijana Yrittäjänaisissa sekä yrittäjyyden vaikuttajana ja vahvana inhimillisenä naisena.

Helysen yritys KuntoPuro Tmi on vuonna 2000 perustettu hyvinvointiin keskittyvä yritys. Yritys tarjoaa hierontaa, lymfa- ja vyöhyketerapiaa, liikehoitoa ja -ohjausta. Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi yritys tarjoaa erilaisia konsepteja elämäntaidonvalmennukseen. Koulutukseltaan Helynen on kuntohoitaja, lymfa- ja vyöhyketerapeutti sekä elämäntaidon valmentaja.
Helynen on alallaan ainoa ammattilainen, joka tekee syvälihashierontaa itse kehittämällään tavalla. Lisäksi hän on toiminut useamman vuoden Eestin ja Suomen hiihtomaajoukkueiden lihashuoltajana myös olympialaisissa. Helynen on ollut Yrittäjänaisten jäsen vuodesta 1984 lähtien, jolloin hän on myös aloittanut yrittäjäuransa.
Vuoden yrittäjänainen palkittiin lauantaina Suomen Yrittäjänaisten liittokokouspäivillä Kuopiossa.

Lue myös: Lapin nuorille yrittäjyyskasvatusta

Kilpailut

Uusimmat