Olli Rusi johtaa ensi vuodesta Suomen karavaanareita

07.08.2017 13:45 - Paavo Törmi

SF-Caravan liiton ensi vuoden alusta aloittava uusi puheenjohtaja Olli Rusi iloitsee siitä, että nuoret ovat tulossa mukaan karavaanareiksi

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvon käyttäjien muodostamien yhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö, joka valvoo matkailuajoneuvon käyttäjien etuja ja edistää heidän yhteisiä pyrkimyksiään. Monivaiheista ja uraa uurtavaa työtä on Suomessa tehty vuodesta 1964 saakka.

Järjestötoiminnasta on vuosien saatossa tullut tuttavallisten yhteiskokoontumisten lisäksi ammattimaista, suunniteltua ja hyvin johdettua toimintaa, joka pyrkii vaikuttamaan karavaanaritoiminnan lisäksi laajasti leirintämatkailun ja matkailuajoneuvoalan kehitykseen.

Leirintämatkailun kehittämiseksi liitto edistää kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksia, kehittää leirintäalueita ja edistää liikenne- ja leirintäturvallisuutta sekä ympäristönsuojelua. Liitto työskentelee yhdessä viranomaisten, matkailuajoneuvojen valmistajien, maahantuojien, myyjien sekä matkailu- ja leirintäyrittäjien ja -yhteisöjen kanssa.

Liiton ensi vuoden alusta aloittavaa uutta puheenjohtajaa Olli Rusia haastatteli Paavo Törmi.

Kilpailut

Uusimmat