Uusimmat

Mikä mättää perehtyi tällä kertaa Oulun murteen ymmärtämisopas -ryhmään, joka löytyy Facebookista ja Oulun murteeseen yleisesti. Haastattelussa ryhmän ylläpitäjä Teija Ruokamo.
Metsähallituksen Luontopalvelut muistuttaa, että Käsivarren erämaa-alueella on alkutalven aikana ollut hyvin haastavat olosuhteet retkeilyyn. Alueelta on jouduttu hakemaan alkuvuodesta pois useita retkeilijöitä, jotka eivät ole selvinneet maastosta pois omin voimin.   Tiia Lepistöä Metsähallituksen Luontopalveluista haastatteli Paavo Törmi
Mari Paloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin tämänvuotiset kulttuuriavustukset on jaettu.
Kulttuuritalo Valveen kahvioon Ouluun on koottu Pohjois-Pohjanmaan alueen koululaisten suunnittelemia Rauhankoneita.
Tänään alkavan Oulun Vanha Musiikki -festivaalin ohjelmistossa on yhteensä seitsemän tapahtumaa.
Liikenneturvan kyselyn mukaan jopa kaksi viidestä moottorikelkalla ajaneista ei koe tuntevansa lajin sääntöjä edes pääpiirteissään. Moottorikelkka on ajoneuvo, jota ajavan on tunnettava kelkkailua koskevat säännöt. Moottorikelkkailu ei ole jokamiehenoikeus.
Kuraattori Selina Väliheikkiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Ari Kettukankaan jututettavana uusien tilojen huomisesta avoimet ovet -tapahtumasta Nivalan kaupungin kulttuurituottaja Eija Kaarlela.
Riku Ylimäki ja Matias Päivärinta hurauttivat pienellä Suzukin pakettiautolla Nivalasta Marokkoon. Pookin aamusta soiteltiin kotia kohti ajeleville pojille ja Paavohan esitti pojille seuraavan haasteen. Tänään perjantaina pojat ovat kertomassa reissustaan Nivalan torilla klo:18.00
Kaksosten päivää vietetään Suomessa vuosittain helmikuun toinen päivä. Päivän on ideoinut Suomen Monikkoperheet ry
Pauliina Mathlinia haastattelee Jussi Häkkilä.