Uusimmat

Nuoret juhlivat viikonloppuna koulujen päätöstä eri puolilla Suomea. Myös nuorisotoimet jalkautuvat juhlivien nuorten joukkoon viikonloppuna.
Siirtolapuutarhat ovat urbaaneja viherkeitaita, jotka tuottavat iloa ja elämyksiä kaikille kaupunkilaisille. Yleensä siirtolapuutarhat ovat puistoaluetta, jonne kuka tahansa voi mennä ihailemaan kukkaloistoa. Palstat ovat kuitenkin viljelijöiden yksityisaluetta, joten niille voi mennä vain kutsusta. Mökki siirtolapuutarhassa on myös monen suomalaisen unelma. Siirtolapuutarhaan houkuttelee niin helppo tavoitettavuus, kuin naapureista saatava turvakin. Paavo Törmi soitteli Pookin aamusta Suomen siirtolapuutarhaliiton hallituksen puheenjohtajalle, Pertti Laitilalle ja kysyi mikä siirtolapuutarhassa kiinnostaa.
Maaseudun Sivistysliitto hakee taiteilijoita toteuttamaan paikkasidonnaisia ympäristötaideteoksia Oulun maaseutualueelle Sanginjoen, Sanginsuun ja Lapinkankaan kyliin.
Uudet Tangokuninkaalliset kruunataan Seinäjoella lauantaina 13. heinäkuuta.
Voittajan valitsee tänä vuonna piispa Mari Leppänen finalistien joukosta. Voittaja julkistetaan perinteiseen tapaan Turun kirjamessuilla 5. lokakuuta.
Oulun teatterin syksyn 2024 vierailuohjelmisto täydentyy Iikka Kiven uudella stand up –soololla, Divet Show’n jouluesityksellä ja miesten vapautumista vallitsevista rooleista pohtivalla alankomaalaisella Boys Won’t Be Boys -esityksellä.
Ari Kettukankaan jututettavana TI-TI Nallen luoja Riitta Korpela.
Maria Burrow vieraili Pookin iltapäivässä kertomassa Rosholmin murhat -dekkaristaan.
Poliisi muistuttaa, ettei omia pankkitunnuksia ja salasanoja pidä antaa kenellekään. Niitä pyytävät ihmiset ovat todennäköisimmin huijareita.
Luvassa on muun muassa Pikisalissa Martti Suosalon tähdittämä ja Juha Kauppisen kirjoittama uutuus Starman, pienellä näyttämöllä televisiosta tuttu ja lokakuusta joulukuuhun esitettävä huippusuosittu Pokka pitää sekä Hannu-Pekka Björkmanin ja Jukka Perkon Puku ommellaan hiljaisuudessa.
Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkot tuo Ouluun ja kulttuuritalo Valveelle useita taiteilija- ja asiantuntija vieraita niin lähialueilta kuin muualta Suomesta. Lasten ja nuorten sanataideviikoista Pookin aamussa Paavo Törmille kertoi järjestäjien puolesta Anna Anttonen.
Valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmuksessa Kankaanpäässä nähdään tänä viikonloppuna teoksia, joista moni on käsikirjoituksesta ja ohjauksesta aina tekniikkaan asti nuorten tuottamia.