Kuva: Raudaskylän Kristillinen Opisto Mika Pajala

Raudaskylän kristillinen opistolla on todettu koronavirusaltistus

25.11.2020 11:37 - Paavo Törmi

Ylivieskassa sijaitsevalla Raudaskylän kristillisellä opistolla on vahvistettu eilen iltapäivällä kolme koronavirustartuntaa. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tartuntataudeista vastaava lääkäri on määrännyt sairastuneet tartuntatautilain mukaiseen kotieristykseen ja lähikontaktit karanteeniin

Ylivieskassa sijaitsevalla Raudaskylän kristillisellä opistolla on vahvistettu eilen iltapäivällä kolme koronavirustartuntaa. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tartuntataudeista vastaava lääkäri on määrännyt sairastuneet tartuntatautilain mukaiseen kotieristykseen ja lähikontaktit karanteeniin. Altistuneita kartoitetaan, heihin on oltu ja ollaan yhteydessä 24.11 ja 25.11. aikana. Altistuneita henkilöitä on alustavien selvitysten mukaan kymmeniä. Selvitystyöhön liittyen henkilöitä tullaan ohjaamaan kohdennetusti koronavirustestautukseen. Kalliosta ollaan henkilöihin suoraan yhteydessä.

Raudaskylän kristillisen opiston opetus järjestetään itsenäisyyspäivään saakka etäopetuksena ja tukipalveluhenkilöstö siirtyy mahdollisuuksien mukaan etätöihin. Oppilaita, heidän huoltajiaan ja henkilökuntaa on informoitu tilanteesta.

Tällä hetkellä alueellinen kokonaistilanne on rauhallinen eikä etätyömääräys ulotu kaupungin muihin oppilaitoksiin

Lue myös: Alueellinen koordinaatioryhmä: Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen

Uusimmat