Kuva: Päivi Karjalainen Tomas Jakobsson Kokkolan kaupunginteatteri

Kokkolan kaupunginteatterin syksyssä musikaali Nunnia ja konnia sekä draamaa

06.05.2019 12:33 - Jussi Häkkilä

Kokkolan kaupunginteatterin syksy käynnistyy 31. lokakuuta musikaalilla Nunnia ja konnia, joka perustuu Whoopi Goldbergin tähdittämään Sister Act -elokuvaan vuodelta 1992.

Kokkolan kaupunginteatterin syksy käynnistyy 31. lokakuuta musikaalilla Nunnia ja konnia, joka perustuu Whoopi Goldbergin tähdittämään Sister Act -elokuvaan vuodelta 1992. Sen pohjalta tehtyä näyttämöversiota on esitetty eri puolilla maailmaa vuodesta 2006 lähtien. Nunnia ja konnia on Kokkolan kaupunginteatterin suurin satsaus vuosikausiin. Lavalla nähdään talon koko näyttelijäkunnan lisäksi useita vierailijoita sekä 14-henkinen orkesteri kapellimestari Mikko Pellisen johdolla. Pääosassa Deloriksena vierailee Isa Lindgren-Backman. Ohjauksesta vastaa Kimmo Virtanen ja koreografioiden takana on Jari Saarelainen.
Päänäyttämön syksyn toisena ensi-iltana nähdään Loviisa-Niskavuoden nuori emäntä, tarina vallasta ja rakkaudesta. Näytelmän ohjaa Miisa Lindén. Loviisan roolissa nähdään Hanna Vähäniemi, Juhanina on Niko Karjalainen ja meijerska Malviinan roolissa Liisu Aurasmaa. Näytelmän ensi-ilta on yhdeksäs marraskuuta.
Katariinan kamarin ensi-iltana valmistuu lokakuun 24. päivä Hämähäkkinaisen suudelma, draama ymmärryksestä, kunnioituksesta ja ystävyydestä. Näytelmän rooleissa nähdään Tomi Turunen ja Jani Honkaselkä ja sen ohjaa teatterinjohtaja Juha Vuorinen. Syyskaudella nähdään myös muutamia vierailuesityksiä.

Lue myös: Kokkolan Talviharmonikka-festivaalille EFFE-laatuleima

Kilpailut

Uusimmat