Hannele Lampelan lastenkirjoista tuttu Prinsessa Pikkiriikki nähdään Nuottasaaritalon näyttämöllä lokakuussa.
Alma Lehmuskallio aloitti Oulun teatterin taiteellisena johtajana tammikuussa. Teatterilla on takanaan monella tapaa vaikeat ajat, mutta nyt tunnelma vaikuttaa olevan hyvä.
Anu-Maarit Moilanen aloittaa elokuussa Oulun teatterin toimitusjohtajana.
Tehtävää haki 13 henkilöä. Moilanen valikoitui korkeatasoisesta hakijajoukosta ja erottautui edukseen monipuolisuudellaan, vuorovaikutustaidoillaan ja johtajaominaisuuksillaan. Moilanen on toiminut aikaisemmin mm. valtakunnallisen Taidetestaajat-kulttuurihankkeen hankepäällikkönä sekä parhaillaan projektipäällikkönä Monetra Oulu Oy:ssä. Hän aloittaa tehtävässään elokuun aikana.
Marja kävi istuskelemassa puistossa näyttelijä Mika Nuojuan kanssa.
Syksyn esitysten liput tulevat myyntiin elokuussa viikolla 32, kun tiedetään tarkemmat rajoitukset esitystoimintaa koskien.
Oulun teatterin toimitusjohtaja Tuija Hyppönen siirtyy Vuolle Setlementti ry:n talous- ja kehittämisjohtajaksi. Siirtyminen tulee tapahtumaan asteittain tulevan kesän ja syksyn aikana.
Hailuoto Teatterifestivaalia ei järjestetä tänä kesänä.
Oulun teatterin yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena Oulun teatteri on päättänyt lomauttaa henkilöstönsä enintään 30 päiväksi. Yhteistoimintaneuvottelut koskivat koko henkilökuntaa. Yhteistoimintaneuvottelut johtuivat koronaepidemian aiheuttamista merkittävistä tulonmenetyksistä. 
Oulun kaupunginteatteri aloittaa yt-neuvottelut koronavirusepidemian aiheuttaman esityskatkoksen takia.
Rovaniemen Teatteri aloittaa koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut ja lomautukset.
Oulun kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään perjantaina ja päätti, että kaikki kaupungin yleisötilaisuudet perutaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi.
Pirjo Yli-Maunulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen Teatterit ry:n vuosittain jakaman Vuoden Teatteri -palkinnon finalistit ovat tänä vuonna oululainen Flow Productions sekä helsinkiläiset Teatteri Takomo ja WAUHAUS.
Huhtikuussa järjestettävän 39. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalin teemana on yhdessä tekeminen.
23. valtakunnallinen monologikilpailu järjestetään viikonloppuna Oulussa.