Oulun teatterin visuaalinen ilme uudistuu syksyn aikana.
Näyttelijä Martti Suosalo pystytti sirkustelttansa omille kotikonnuilleen Oulun Tuiraan. Teltan paikka on sama, jossa hän on pelannut jalkapalloa lapsuudessaan.
Oulun ylioppilasteatterin juhlavuosivastaava Heidi Huotaria jututtaa Kalle-Kari Leppäjärvi.
Torstaina Pookin iltapäivässä päästiin tutustumaan Rovaniemen Teatterin uuteen taiteelliseen johtajaan Riku Innamaahan.
Toiminnanjohtaja Anni-Veera Aitolehteä haastattelee Jussi Häkkilä.
Toiminnanjohtaja Hanna Hautalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun keskustan läheisyydessä sijaitsevan Hupisaarten kesäteatterin tarjonnassa nähdään noin satakunta esitystä.
Ohjaaja Marja Hannulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun teatterin ensimmäinen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma on julkaistu.
Raati valitsi Oulun teatterin Vuoden Teatteri 2023 -finalistiksi painottaen teatterin olevan elävä esimerkki siitä, miten lyhyessäkin ajassa voidaan saada aikaan suuri muutos. Oulun teatteri on osoittanut, että teatteria voidaan kehittää pandemiasta, rahoituskriisistä, yt-neuvotteluista tai myrskyssä irronneesta katosta huolimatta.
Kemin kaupunki ja Meri-Lapin teatteriyhdistys ovat päässeet yhteisymmärrykseen teatteripalvelujen tuottamisen kumppanuussopimuksesta.
Näyttämöraati on riippumaton teatterielämyksen kokija ja arvioitsija. Arvioitsijoille ei makseta palkkaa, mutta he saavat kutsun Oulun teatterin ensi-iltoihin tulevan vuoden aikana. Kerrontatavat vaihtelevat blogikirjoituksista twiitteihin ja Tiktok-videoista Instagram-päivityksiin.
IIK!!-kauhuelokuvafestivaali järjestetään tällä kertaa yhden yön mittaisena erikoistapahtumana Oulussa elokuvateatteri Starissa kahden viikon kuluttua.
Oulun teatteri sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat etsivät yhteiskunnallista teatteria yhteisellä kurssilla marraskuussa.
Raahen kulttuuripalveluiden päällikkö Piritta Rossia haastattelee Jussi Häkkilä.
Festivaalin taiteellista johtajaa Anni-Veera Aitolehteä haastattelee Jussi Häkkilä.