Suomalainen Green North Energy on tehnyt aiesopimukset vety- ja ammoniakkilaitosten perustamisen selvityksestä Porin ja Kemin kaupunkien kanssa.
Pyhäjoella on valmistunut esiselvitys Hanhikiven alueen valmiuksista energiantuotannon suurhankkeelle.
P2X Solutions Oy:n toimitusjohtaja Herkko Plitiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Utajärven kunnanjohtaja Anne Sormusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pihtipudas, Pyhäjärvi ja Kiuruvesi tavoittelevat vuoteen 2030 mennessä noin kolmen miljardin euron uusiutuvan energian investointeja alueelleen.
SSAB ja Fortum käynnistävät selvityksen koskien vetypelkistetyn rautasienen valmistuksen mahdollisuuksia tulevaisuudessa myös Raahessa.
Yhdysvaltalainen Plug Power suunnittelee rakentavansa Suomeen kolme vedyn tuotantolaitosta, Kokkolaan, Kristiinankaupunkiin ja Porvooseen.
Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt Raahen Monivoima Oy:lle 5 751 550 euroa vedyn ja sähkön tuotantoa ja varastointia yhdistävän kokonaisratkaisun toteuttamiseksi Kokkolaan ja Raaheen.
Puhuri Oy:n tytäryhtiö Raahen Monivoima Oy ja Kokkolan Energia Oy ovat solmineet aiesopimuksen vedyn ja metaanin tuotannosta Ykspihlajan suurteollisuusalueella Kokkolassa. Hankkeeseen kuuluu Raahen Ketunperälle rakennettava tuulipuisto ja aurinkopaneelikenttä.
Professori Marko Huttulaa Oulun yliopistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kansallinen vetyverkosto -projektin projektipäällikkö Minna Näsmania haastattelee Jussi Häkkilä.
Skarta on hankkinut käyttöönsä Suomen ensimmäisen uuden sukupolven vetyauton.
Pelastuslaitos ja kaivosyhtiö Terrafamen tehdaspalokunta ovat parhaillaan sammuttamassa useiden yksiköiden voimin Sotkamossa kaivosalueella rikkivetykehittimellä syttynyttä tulipaloa. Ihmisiä ei pelastuslaitoksen mukaan ole vaarassa.
Kemissä Stora Enson Veitsiluodon tehtaan sisätiloissa on tapahtunut rikkivetyvuoto.