Rovaniemen lentokentän kiitotievaurioista johtuen Lapin lennoston päivittäinen lentotoiminta Hornet -hävittäjillä Oulunsalon tukikohdasta jatkuu toistaiseksi, kunnes Rovaniemen kentän kiitotievauriot on saatu korjattua.
Väylävirasto tarkasti yli 700 kilometriä rataa, ja junakaluston pyöriin lovia aiheuttanut kohta on paikannettu Lahden ja Kouvolan välillä Mankala-Niinimäki-rataosalle. Ratavaurio on nyt korjattu ja rata on turvallinen ajaa.
Ylivieska-Oulu -rataosalla Limingassa sattui aamuyöllä sähköratavaurio.
Oulun Pateniemessä olevan yhteisötalo Honkapirtin kuntotutkimuksessa ja olosuhdekartoituksessa on löytynyt mikrobivaurioituneita puurakenteita rakennuksen kellarikerroksesta.
Eilen iltapäivällä Kuopiossa tapahtunut sähköratavaurio on Rataliikennekeskuksen mukaan saatu korjattua.
Rataliikennekeskuksen mukaan junaliikenne on palautunut normaaliksi Kajaani-Iisalmi -välillä.
Sähköratavaurio Tampere-Parkano välillä on korjattu ja junaliikenne käynnistyy.
Kalajoen tulvasuojelun helpottamiseksi rakennettu Hautaperän tekojärven pato Haapajärvellä vaurioitui alkuviikon myrskyssä.
Tienpidon asiantuntija Ari Junkkaria Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Raideliikenneonnettomuuksien johtava tutkija Esko Värttiötä Onnettomuustutkintakeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
VR selvittää yhdessä viranomaisten kanssa, miksi Helsingistä Ouluun matkannut InterCity-junavaunu vaurioitui eilen Lahdessa.
Kelirikon merkit ovat jo nähtävissä monin paikoin Suomen teillä ja rataverkolla. Liikennevirastosta maanteiden kunnossapidon asiantuntija Otto Kärkeä haastattelee Jussi Häkkilä.