Posion vanhainkodin kellarikerroksessa sattui eilen vesivahinko putken rikkouduttua.
Virpiniemen merivartioasema järjestää tänään ympäristövahingon torjuntaharjoituksen Oulun edustalla Toppilansuun-Oritkarin välisellä alueella.
Vuodot ja muut vesivahingot koetaan lähes yhtä huolestuttaviksi vahinkoriskeiksi kuin tulipalot.
Vesijohto halkesi eilen Raahessa Pitkänkarin koululla ja aiheutti vesivahingon.
LähiTapiola Pohjoisen viime vuoden kokonaistulos nousi 29,8:aan miljoonaan euroon erinomaisen sijoitusvuoden siivittämänä.
Oulun yliopistollisen sairaalan uuden A-rakennuksen työmaalla tapahtui viime kuun alkupuolella laiterikko, joka aiheutti vesivahingon sairaalan alimmaiseen kerrokseen.
Oulun yliopistollisen sairaalan uuden A-rakennuksen työmaalla tapahtui eilen iltapäivällä kaukolämpölaitteiston laiterikko.
Koulutuskeskuksen rakennuksessa Limingassa Iivarinpolulla sattui varhain tänä aamuna vesijohtovuoto, joka levisi noin 300:n neliömetrin alueelle.
Lapin jokien tulvahuippujen arvioidaan ajoittuvan toukokuun loppuun tai kesäkuun alkupuolelle. Suuret lumimäärät mahdollistavat ennätyssuurien tulvien syntymisen useammalla eri vesistöalueella.
Suomen yliopistosairaanhoitopiirit ovat selvittäneet yhdessä omistetun keskinäisen vakuutusyhtiön perustamista.
Ylivieskassa Vierimaantiellä valui öljyä maahan tänään noin tuhat litraa.
Vesijohtoputki oli rikkoutunut 5. ja 6. osaston kellarissa aiheuttaen vesivuodon. Vesi oli vesijohtovettä, joka purkautui rikkoutuneesta spriklerjärjestelmän runkoputkesta. Vesi levisi noin 1000 m2 alueelle sairaalan kellarikerrokseen. Vettä oli valunut käytävälle pahimmillaan n. 20 sentin verran. Vesiputken rikkoutumisen syytä ei vielä tiedetä.
LähiTapiola Pohjoisen ensivakuutuksen maksutulo kasvoi viime vuonna 68,5:een miljoonaan euroon.
Suomen riistakeskus on myöntänyt viime viikolla myönnettyjen neljän poikkeusluvan lisäksi poikkeusluvat neljän ahman pyytämiseksi Kainuuseen Hossa-Irnin ja Hallan paliskunnille sekä Lappiin Näkkälän ja Kemin-Sompion paliskunnille.
Sotavahinkosäätiö on palkinnut kahdeksan henkilöä ja 11 yhteisöä maanpuolustuspalkinnoilla, joiden yhteissumma on 40 000 euroa.
Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan tuulenpuuskat voivat aiheuttaa tänään ja huomenna vahinkoja ensin maan pohjoisosissa ja myöhemmin myös osassa maan keskiosaa.