Aluehallintovirastot ovat myöntäneet tänä vuonna hieman yli 16 miljoonaa euroa valtionavustusta 217:lle nuorten työpajatoiminnan järjestäjälle.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet tänä vuonna yli 16 miljoonaa euroa valtionavustusta 227:lle nuorten työpajatoiminnan järjestäjälle.
Ympärivuotinen kaupunkiviljely ja lähiruoan tuottaminen Kemissä-hankkeen projektipäällikkö Heidi Nikkilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Ohjelman toimittaa Ari Stenius.
Ammattiopisto Lappian projektipäällikkö Annemari Kalliota haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt yhteensä yli 3,6 miljoonaa euroa valtionavustusta erilaisiin lasten ja nuorten kasvua, itsenäistymistä ja yhteisöllisyyttä vahvistaviin toimintoihin.
Oulun kaupunki etsii tämän syksyn aikana osallistuvan budjetoinnin avulla ehdotuksia Oulun ja oululaisten turvallisuuden ja tasa-arvon edistämiseen
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt nuorten työpajatoimintaan harkinnanvaraista valtionavustusta 1 725 000 euroa.
Lapin aluehallintovirasto on jakanut 1,8 miljoonaa euroa nuorten työpajatoimintaan, etsivien nuorisotyöntekijöiden palkkaukseen sekä nuoren tieto- ja neuvontatyöhön ja digitaaliseen nuorisotyöhön.
Lapin aluehallintovirasto on jakanut miljoona euroa valtionavustusta nuorten työpajatoimintaan 14:lle kunnalle ja viidelle säätiölle.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun nuorten työpajatoimintaan harkinnanvaraista valtionavustusta yhteensä 1 750 000 euroa.