Lakko vaikuttaa myös sähkön- ja lämmöntuotantoon Helen Oy:ssä Helsingissä, Oy Alholmens Kraft Ab:llä Pietarsaaressa ja Kuopion Energia Oy:ssä.
Projektipäällikkö Mervi Uusimäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Yhdysvaltalainen Plug Power suunnittelee rakentavansa Suomeen kolme vedyn tuotantolaitosta, Kokkolaan, Kristiinankaupunkiin ja Porvooseen.
Oulun kaupunki sitoutuu vähentämään varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen välipaloista ja jälkiruoista lisätyn sokerin määrää 20% nykyiseen tasoon nähden. Hanke viedään vaiheittain läpi niin, että viikolta 8 eteenpäin kaikki omavalmisteet ovat vähäsokerisempia.
Valtioneuvosto myönsi eilen Pohjois-Pohjanmaan liitolle 416 000 euroa Pyhäjoen talousalueen energiantuotannon toimintasuunnitelman luomiseen.
Oulun tehtaan johtaja Juha Mäkimattilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Puhuri Oy:n tytäryhtiö Raahen Monivoima Oy ja Kokkolan Energia Oy ovat solmineet aiesopimuksen vedyn ja metaanin tuotannosta Ykspihlajan suurteollisuusalueella Kokkolassa. Hankkeeseen kuuluu Raahen Ketunperälle rakennettava tuulipuisto ja aurinkopaneelikenttä.
Ranuan Kalajaloste Oy:n tuotantotilat tuhoutuivat viime yönä tulipalossa Ranuan Simojärventiellä.
Ranuan Sääskisuolla paloi eilen noin hehtaarin kokoinen ala maastoa.
Oulun AV-alan tuotantokannustimen hakuprosessi avattiin tänään.
Lapin ELY-keskus jatkaa Muonion kunnassa sijaitsevien Kangos-, Särki-, Jeris- ja Pakajoen taimenen kutu- ja poikastuotantoalueiden kunnostuksia.
Oulun kaupungin aterioiden valmistustoiminta siirtyy ensi kuun alusta Oulun Tuotantokeittiö Oy:lle.
Taimenen kutu- ja poikastuotantoalueita kunnostetaan Muoniossa Kangos-, Särki-, Jeris- ja Pakajoella.
Sievissä Karjulanmäentiellä turvetuotantoalueella paloi lauantaina traktori.
Pudasjärvellä toimiva hirsitalo- ja huvilavalmistaja Kontio avaa ensi maanantaina uuden tuotantolinjaston hirsivalmistusta varten.
Kärsämäen Onkinevan vanhalla turvetuotantoalueella oli eilen maastopalo, joka oli saanut ilmeisesti alkunsa jahtimiesten tupakoinnista tai avotulesta.