Pookin lähetyksistä voi nauttia nyt myös Yyterissä aurinkoa palvoen. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat kajahtavat satakunnassa taajuudella 107,9 MHz.
Pookin lähetyksistä voi nauttia nyt myös Kallaveden rannalla. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat kajahtavat kauniiseen pohjoissavolaiseen maisemaan taajuudella 99,8 MHz.
Pooki aloitti lähetykset Rovaniemen Ounasvaaran (kuvassa) lähetysasemalta keskiviikkona 29.3. Kyseessä on pysyvä toimilupa, jonka turvin kotimaisen tanssimusiikin parhaat soivat toimilupakauden loppuun 31.12.2029 saakka. Aiemmin Pooki on soinut Rovaniemellä tilapäisesti.
Pookin lähetyksistä voi nauttia nyt myös Päijänteen ja Jyväsjärven rannalla. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat kajahtavat kauniiseen keskisuomalaiseen maisemaan taajuudella 104,8 MHz.
Kotimaisen tanssimusiikin parhaat soi jatkossa myös Parkanossa. Pookin Parkanon taajuus on 87,8 MHz. Uusi lähetin parantaa merkittävästi kuuluvuutta Tampereen ja Etelä-Pohjanmaan välillä liikennöiville.
Kotimaisen tanssimusiikin parhaat alkavat soida Lapuan lähettimen kautta taajuudella 104,9MHz lähiaikoina. Kyseessä on pysyvä toimilupa, joka yltää nykyisen toimilupakauden loppuun vuoteen 2030 saakka.