Pyhäjoen uuden sosiaali- ja terveyskeskusrakennuksen suunnittelu alkaa Vanhatielle entisen Valistustalon tontille.
Haapaveden terveyskeskuksen päiväaikainen päivystys, jossa asiakas tarvitsee hoitoa saman päivän aikana, järjestetään tämän viikon perjantaista alkaen Oulaisten terveyskeskuksessa.
Alavieskan, Ylivieskan, Nivalan ja Sievin vastaanottojen vastuuyksikköpäällikkö Vuokko Hiltusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Vaalan terveyskeskuksen akuuttiosaston sulkeutuminen aikaistuu jo tälle keväälle, koska osastoa ei todennäköisesti pystytä pitämään yllä tämänhetkisellä työntekijäresurssilla.
Kemin uusi terveyskeskus sijoitetaan kiinteistöön Valtakatu 6. Kaupunginhallitus hyväksyi rakennuksen vuokrasopimuksen kokouksessaan 14.10.2019.
Taivalkosken terveyskeskukseen murtauduttiin eilen.
Hallintoylilääkäri Paula Reposta Rovaniemen terveyskeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Taivalkosken terveyskeskuksen vuodeosastolla oli viime yönä tulipalon alku.
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän asiakkaat ovat antaneet hyvät arvosanat yhtymän palveluille asiakastyytyväisyyskyselyssä.
Nuorten Lääkärien Yhdistys on tehnyt Suomen ensimmäisen selvityksen erikoistuvien lääkärien koulutuspaikoista ja rankingin Suomen parhaista koulutussairaaloista ja -terveyskeskuksista.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten uuden terveyskeskussairaalan ns. y-siiven rakennustyöt aloitetaan ensi viikolla.
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt luvan Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän terveyskeskussairaalahankkeelle.