Lakoissa on kaikkiaan yhteensä noin 7 000 Teollisuusliiton, Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton AKT:n, Palvelualojen ammattiliiton PAMin, Rakennusliiton, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n sekä Sähköliiton työntekijää.
Rakennusliitto osallistuu ensi viikolla järjestettävään lakkorintamaan keskeyttämällä työt keskiviikosta perjantaihin mm. Kokkolassa, Oulussa ja Rovaniemellä.
IT-yhtiön kannattavan kasvun vetureina toimivat konepajateollisuus, finanssiala ja terveydenhuolto.Alku vuonna yritys vahvisti osaamistaan henkilöstöä kouluttamalla ja asiakkuuksien hallintaa kehittämällä.
Betoniteollisuuden 13. kertaa järjestetyn työturvallisuuskilpailun on voittanut Rudus Oy:n Oulun betonituotetehdas.
Turvallisuuden osaajia on palkittu kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla.
Stand up koomikko Zaani on ihastunut Raaheen ja stand upin ohella nauttii "oikeiden töiden tekemisestä" tehdaskaupungissa sekä mökkeilystä ja veneilystä Raahen saaristossa.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.
Lakot koskevat kahdeksaa yritystä. Teollisuusliitto on myös ilmoittanut kahdesta muusta lakko-uhasta kemianteollisuuteen helmikuulle. Lakot tulevat vaikeuttamaan lakon kohteena olevien Kemianteollisuuden yritysten toimintaa merkittävästi sekä aiheuttamaan mittavat vahingot.
Ammattiliitto Pro ilmoitti kolmen päivän työnseisauksesta kemianteollisuuden erikseen nimetyissä yrityksissä 13.-15. ensi kuuta.
Betoniteollisuus ry on valinnut diplomi-insinööri Tiia Lyytisen vuoden elementtisuunnittelijaksi.
Teollisuusliitto on jättänyt Oulun poliisille tutkintapyynnön Sievi Element Oy:stä. Liitto pyytää poliisia tutkimaan, onko yhtiö työnantajana syyllistynyt työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamiseen.
Kajaanin ammattikorkeakoulu käynnistää kolme uutta koulutusta Raahessa ensi syksynä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämän yritysrahoituksen määrä kohosi viime vuonna 64:ään miljoonaan euroon.
Skarta on hankkinut käyttöönsä Suomen ensimmäisen uuden sukupolven vetyauton.
Miilukangas Oy:n toimitusjohtaja Pekka Miilukangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pyhäjoen Teollisuusyhtiö ja Fennovoima allekirjoittivat tänään 25-vuotisen vuokrasopimuksen Pyhäjokitaloon tulevasta vierailukeskuksesta.