Kari Hirvonen ja Onnentähti viihdyttävät lauantain Pookitansseissa Tyrnävän Seurojentalolla. Marja soitteli Karille Pookin iltapäivässä.
Ylioppilaskokelaat viettävät tänään penkinpainajaisia perinteisin menoin.
Täydenkuun Tanssit -nykytanssifestivaalin toiminnanjohtaja Taina Ala-Ketolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Arktiset Askeleet on vuosittainen tanssikasvatuksellinen tapahtuma, jossa tanssin kentän laaja-alaisuus on nähtävillä kattavasti. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.
Oulun Voimisteluseuran Aada Koivikko voitti viikonloppuna 13-15 -vuotiaiden soolo-sarjan Mäntsälässä Voimisteluliiton tanssin cup-kilpailussa.
Marjan jututettavana oli Lavatanssifestareita järjestävän Rakkaudesta Lajiin Oy:n Timo Kangastie. Lavatanssifestarit järjestetään 23.-24. elokuuta Himoksella.
Marja nappasi Jarkko Yli-Sikkilän juttusille Tanssin tähdet -risteilyllä.
Oulun Voimisteluseuran joukkue Lila sijoittui toiseksi lauantaina Jyväskylässä Voimisteluliiton tanssillisen voimistelun cup-kilpailun 12-15 -vuotiaiden sarjassa Roosa Savolaisen ja Sanna Sundqvistin koreografialla Kesäpäivä Pohjolassa.
23.-24.8.2024 Himoksella vietettävän Lavatanssifestarin tähtikaartissa nähdään mm. Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva sekä Saija Tuupanen. Radio Pooki jatkaa tapahtuman pääyhteistyökumppanina.
Marja soitteli Pookin iltapäivässä ravintola Valdemarin Tuula Alapirtille. Lähetys Pookitansseista käynnistyy perjantaina kello 18. Illan juontajina toimivat Marja Ollakka ja Suvi Hiltunen.
Marjan jututettavana on Weranta-yhtyeen Esa Kinnunen. Pookitansseja tanssitaan tulevana lauantaina. Lähetys paikan päältä käynnistyy kello 18.
Kohti Lavatanssifestareita: Marjan jututettavana Saija Tuupanen
Kohti Lavatanssifestareita: Marjan jututettavana Taikakuusta Juha Metsäperä
Ari Kettukankaan jututettavana Pohjanrannan hotelli- ja ravintolapäällikkö Saana Hartikainen.
Tanssinopettaja Sari Aaltonen vieraili Pookin iltapäivässä rupattelemassa Marjan kanssa.
Oulun seudun liikunnan ja terveystiedon opettajat ry ja Oulun lukiokoulutuksen järjestäjät ovat päättäneet, että yhteistanssiaisia ei järjestetä Ouluhallissa vanhojen päivänä ensi vuoden helmikuussa.