Tämän vuoden elokuussa ensimmäistä kertaa järjestetty Lavatanssifestarit saa jatkoa myös ensi vuonna. 25.-26.8.2023 Himoksella tapahtuman tähtinä loistavat Antti Ahopelto & Etiketti, Heidi Pakarinen & Karavaani, Taikakuu, Kaiho, Hurma ja Sinitaivas. Radio Pooki on tapahtuman pääyhteistyökumppani.
Lauantain Pookitansseissa Suukosken keitaalla nähdään Finlanders ja Ässät. Marjan jututettavana Finlandersin Aarne Hartelin.
Juhlavuottaan viettävä TT Purontaka ilahduttaa fanejaan järjestämällä ilmaisen matkan Tanssi kanssain -kuvauksiin. Marja soitteli TT:lle Pookin iltapäivässä.
Radio Pookin kuuntelijat äänestivät Matin ja Tepon uuden version Vauhti kiihtyy -kappaleesta ykköseksi Radio Pookin Kotimaisen tanssimusiikin parhaat TOP 200-listalla.
Ari Kettukankaan jututettavana maestro itse.
Lauantaina 7.5. tanssitaan jälleen Pookitansseja, tällä kertaa Urjanlinnassa. Siellä illan musiikista vastaa Komiat. Aleksi Yli-Sissala oli Pookin iltapäivässä jututettavana.
Nuorisoseura Vilikkaan puheenjohtaja Heli Honkalampea haastattelee Jussi Häkkilä. Kuvassa Vilikkaan aikuisten ryhmä Hipasu. Kuva Laura Tauriainen.
Oululaistanssijat saivat viikonloppuna Oulussa käydyissä discotanssin ikäkausi- ja suomenmestaruuskilpailuissa 11 kultaa, kuusi hopeaa ja yhdeksän pronssia.
Eija Kantola ja Omega tanssittavat lauantaina Tyrnävällä Pookitansseissa. Marja soitteli Eijalle Pookin iltapäivässä.
Radio Pooki ja Ideapark Lempäälä ovat sopineet yhteistyöstä Torstaitanssien järjestämisestä kauppakeskuksen keskusaukiolla. Alkavan kevätkauden ensimmäiset tanssit ovat luvassa 24.2. jolloin lavalla nähdään Eija Kantola & Omega.
Kansantanssi- ja kansanmusiikkikentän tunnustukset oli tarkoitus jakaa viime kuussa Folklandia-risteilyllä, mutta se jouduttiin koronan vuoksi peruuttamaan.
Marjan juttusilla iltapäivässä olivat Rantalavaviihteen yrittäjät Sanna Latva ja Jani Kujala.
Tanssijärjestäjä Outi Sulkala-Lähde ja promoottori Ilpo Sulkala piipahtivat Pookin iltapäivässä kertomassa Tanssiklubin järjestämistä Suurtansseista, joita tanssitaan Club Teatrialla 12.11. Esiintymässä ovat Arja Koriseva, Teemu Roivainen, Taikakuu ja Yölintu.
Urheilumajakan toimittaa Ari Stenius.
Ässät palkittiin Vuoden tanssittaja 2021 -tunnustuksella. Lare Siltala kävi Marjan kanssa rupattelemassa mukavia Pookin iltapäivässä.
Pyhäjärven Täydenkuun Tanssit -festivaali täyttää tänä vuonna 30 vuotta.