Jymy päihitti kolmannessa loppuottelussa Kouvolan Pallonlyöjät jaksoin 2–0. Jymy vei lopulta otteluvoitot lukemin 2–1. Voitto on Jymylle historian 19. Suomen mestaruus.
Oulun Lippo hävisi Haminan Palloilijoille Raksilan pesäpallostadionilla pelatussa viidennessä ja ratkaisevassa finaaliottelussa.
Miesten Superpesiksen runkosarjan kolme kärkijoukkuetta ovat valinneet puolivälierien vastustajansa.
Miesten Superpesis alkaa 2. heinäkuuta, jolloin 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta. Koronaviruspandemia toi superpesiskauden ylle tummia pilviä, jotka ovat nyt häviämässä. Pesäpalloliitossa ollaan todella tyytyväisiä liiton ja seurojen yhteisestä päätöksestä. Liitto ja seurat huomioivat vastuullisuuden kaikissa tilanteissa ja odottavat yhä tarkkoja ohjeita aluehallintovirastoilta.
Kempeleen Kiri vie yhden Miesten Superpesiksen kotiotteluistaan pelattavaksi Simon Tuulivoima-Areenalle 28. toukokuuta. Ensimmäistä kertaa Lapissa pelattavassa Superpesisottelussa Kempele kohtaa tuolloin viime vuosien menestysjoukkue Vimpelin Vedon. Kempeleen ja Simon yhteistyö on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Kempeleen Kirin kausikorttilaisille tullaan järjestämään kuljetus sekä varatut istumapaikat otteluun.
Tyttöjen Superpesiksessä siirrytään tänään välierävaiheeseen.
Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue on solminut yhdeksän pelaajasopimusta.
Urheilumajakassa jutellaan viikoittain paikallisia urheiluasioita. Tällä kertaa Ari Steniuksen vieraana pesäpallon pääsarjaan nousseen Kempeleen Kirin manageri Sami Saloranta.
Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkue on solminut jatkosopimukset seitsemän runkopelaajan ja pelinjohtajan kanssa kauteen 2021 saakka.
Oulun Lipottaret ry:n hallitus on tehnyt päätöksen yhdistystoiminnan lopettamisesta, kun urheilulliset edellytykset eivät ole riittävät pääsarjatasolla pelaamiseen.
Naisten superpesisjoukkue Kempeleen Kiri ja Neea Mikkola ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen
Kempeleen Kiri julkisti tänään ensi kauden naisten superpesisjoukkueen.
Mika Takalahti ja Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue ovat solmineet kahden vuoden sopimuksen pelinjohtotehtävistä lokakuun alusta lukien.
Kempeleen Kiri varmisti viikonloppuna sarjanousun ja pelaa ensi kaudella jälleen miesten Superpesiksessä.
Kempeleen Kirin visiitti miesten Ykkössarjaan jäi vuoden mittaiseksi. Sarjanousu varmistui, kun Sotkamon Jymy 2 kaatui lauantaina Sarkkirannassa 2-0-lukemin. (kuvassa Marko Pelkonen)
Seura kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen valitsemaan uutta johtokuntaa kesäkuun alussa.