Suomen lähi- ja perushoitajaliitto kertoi eilen järjestävänsä lakon varhaiskasvatuksessa ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Vaasassa, Mustasaaressa, Rovaniemellä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, Turussa ja Porissa.
Kauppiaina K-Supermarket Toppilassa toimivat Janne Saarela ja Marjo Helisten-Saarela.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Sporttikympin haastattelussa Porin Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela, joka valmensi ensimmäisellä ja viimeisellä kaudellaan joukkueensa Suomen mestariksi.
Kempeleen Kiri puolestaan tavoittelee seurahistoriansa ensimmäistä miesten SM-mitaliapronssiottelussa tamperelaista Manse PP:tä vastaan.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Jaksossa haastattelussa ovat voittoisan puolivälieräottelun jälkeen Kempeleen Kirin Tuomas Jussila, Jani Lassila ja joukkueen manageri Sami Saloranta.
Ensimmäinen lakkopäivä Oulun Kontinkankaan-Myllyojan kotihoidossa on alkanut rauhallisesti ja töissä on riittävästi osaavaa henkilökuntaa.
Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattijärjestö Tehy ja Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ovat antaneet jälleen kaksi uutta lakkovaroitusta neuvottelujen vauhdittamiseksi.
Pohjanmaan ELY-keskuksen maaseutuyksikön päällikkö Karin Kainlauria haastattelee Jussi Häkkilä.
Perjantaina annetusta tiedosta poiketen kaikkia alun perin maanantaille 4.4. aikataulutettuja syöpähoitoja ei voidakaan antaa. Neuvottelut Oulun yliopistollisen sairaalan suojelutyövoiman määrästä jatkuivat lauantaina alkuillasta. Lakko aiheuttaa muutoksia syövän lääke- ja sädehoitoihin sekä syöpäleikkauksiin.
Tehyn ja SuPerin yhteensä 25 000:a hoitajaa koskeva lakko alkaa huomenna.
Tehyn ja SuPerin yhteensä 25 000 hoitajaa koskeva lakko alkaa perjantaina, ellei sopua sitä ennen synny.
Tehy ja SuPer jättivät tänään lakkovaroituksen kuuteen sairaanhoitopiiriin.
Ari Steniuksen vieraana Joonas Taina.
Superpesiksen joukkuemäärät ensi kaudelle sinetöitiin lopullisesti Pesäpalloliiton johtokunnan kokouksessa sunnuntaina.
Marja piipahti Valkeassa Ragsin ja Superdryn yrittäjien Sannan ja Samin juttusilla.
Liiketoiminta siirtyy Arinalle 1. päivä helmikuuta. Toiminta jatkuu SuperPark-brändin alla ja kaikki asiakkaiden lahjakortit, liput, kausikortit ja varaukset pysyvät yhä voimassa. SuperPark Oulun henkilökunta siirtyy yrityskaupan yhteydessä Osuuskauppa Arinan palvelukseen. Nyt aikaansaatu ratkaisu mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön hotellin kanssa sekä tukee ja edistää alueen kotimaan matkailua.