Valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmuksessa Kankaanpäässä nähdään tänä viikonloppuna teoksia, joista moni on käsikirjoituksesta ja ohjauksesta aina tekniikkaan asti nuorten tuottamia.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen digitaalinen sote-keskus laajenee Ouluun ensi viikon maanantaina.
Esitykset valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmukseen on valittu.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen alueella käytössä olevat omahoitoon tarkoitetut alueelliset verkkopalvelut Oulun Omahoito, NettiRassi ja Oulunkaaren Omahoito poistuvat käytöstä toukokuussa.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen aluehallitus on lähettänyt esityksensä tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaksi aluevaltuustolle.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuuslautakunta kokoontui eilen päättämään aluehallitukselle lähetettävästä esityksestä sote-järjestämissuunnitelman päivittämiseksi.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde on ottanut kevään ja kesän aikana käyttöön digitaalisen sotekeskuksen, ja ensi maanantaina palvelu laajenee entisen Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueelle.
POPsote -hankkeen projektisuunnittelija Hanna Säilynojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen digitaalisen sote-keskuksen palvelualuejohtaja Katja Rääpysjärveä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen digitaalinen sote-keskus on avattu Pohteen verkkosivuille.
Oulun yliopisto parantaa saamenkielisen sotealan henkilöstön saatavuutta järjestämällä saamen kielen ja kulttuurin koulutusta sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle ja opiskelijoille.
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän viime vuoden tilinpäätös alittaa talousarvion lähes 2,2:lla miljoonalla eurolla siitä huolimatta, että koronavirus on kuormittanut sote-palveluiden tuottajia jo kolmatta vuotta.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen muutosjohtaja Ilkka Luoma kertoi Pookin iltapäivässä mistä sunnuntain aluevaaleissa äänestetään.
Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistushankkeessa projektipäällikkönä toimivaa Sanna Salmelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin verkkosivuille on kehitetty sähköinen perhekeskus kuluvana vuotena yhteistyössä Hyvinvointipalveluiden, Sivistys- ja kulttuuritoimen ja POPsote Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusohjelman kanssa.
Hyvinvointialueiden perustamiseen ja soteuudistukseen liittyvä ensimmäinen yhteistoimintamenettely käynnistyy Oulussa ensi viikon torstaina.