Senaatti-kiinteistöjen rakennuttamisryhmän päällikkö Harri Karjulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Asemarakennushankkeen ohella merivartioaseman alueella tullaan parantamaan satama-alueen rakenteita. Hankkeen on määrä valmistua vuoden 2024 loppuun mennessä.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt peruskorjaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen pääkoulurakennuksen Inarissa ja toteuttaa koululle uuden Paja-rakennuksen.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt aloittaa uuden päärakennuksen rakennuttamisen Valtion koulukotien Limingan koulutuskeskuksen lastensuojeluyksikköön.
Oulun oikeustalon uudisosan rakennustyöt ja samalla koko oikeustalokorttelin uudistus on valmistunut Oulussa Torikadulla.
Senaatti-kiinteistöt on myynyt Oulussa Tuiran kaupunginosassa sijaitsevan entisen koulukiinteistön Y-K Oy Finlandille ja Hongisto Oy:lle.
Ivalon uuden viranomaiskiinteistön peruskivi muurattiin tänään Rajavartiolaitoksen kasarmialueella.
SRV ja Senaatti-kiinteistöt ovat allekirjoittaneet sopimuksen Oulun pääpoliisiaseman ja Oulun vankilan rakennushankkeesta.
Asemakaavapäällikkö Kari Nykästä Oulun kaupungilta haastattelee Jussi Häkkilä.
Senaatti-kiinteistöjen rakennuttajapäällikkö Juha Kerästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Senaatti-kiinteistöt jatkaa yhdessä Poliisihallituksen ja Rikosseuraamuslaitoksen sekä suunnittelijoiden kanssa uuden Oulun pääpoliisiaseman ja vankilan suunnittelua tarkennettua kustannusarviota ja vuokrasopimuksia varten Ruskonselän tontille.
Senaatti-kiinteistöt käynnisti tänään avoimen tarjouskilpailun Oulussa Tuiran kaupunginosassa Tuiranpuiston vieressä osoitteessa Lossikuja 6 sijaitsevasta entisestä koulukiinteistöstä.
Oulun keskustaan Torikadulle vanhan virastotalon paikalle rakennettava uusi oikeustalo on saanut rakennusluvan.
Senaatti-kiinteistöt rakentaa uuden poliisiaseman Kuusamon keskustan läheisyyteen Rajavartiolaitoksen alueelle Rajamiehenladulle.