Aapo Kukko esiintyy tulevana viikonloppuna Oulun kirjailijaseura ry järjestämässä Uusi kirjallisuusfestivaali -tapahtumassa. Puhumalla paras -sarjakuvaromaani on myös esillä festivaaleilla.
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun yli 12-vuotiaiden sarjan voitti Ilona Erkkilä Torniosta ja alle 12-vuotiaiden sarjan Nelli Vartiainen Helsingistä. Kuvassa Nellin työ.
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun parhaat on valittu. Kuvassa raahelaisen Iisa Määtän voittotyö.
Oulun Sarjakuvakeskuksen toiminnanjohtaja Harri Filppa oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Tanskalainen Peter Snejbjerg on yksi Oulun sarjakuvafestivaalin tämän vuoden ulkomaalaisvieraista.
Oulun Sarjakuvafestivaalin kotimaisena päävieraana nähdään tänä vuonna Aku Ankka -piirtäjä Kari Korhonen.
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun alle 12-vuotiaiden sarjan voitti Velma Siponmaa Kemistä ja yli 12-vuotiaiden sarjan Sara Hakkarainen Rovaniemeltä. Kuvassa Saran työ.
Lasten ja nuorten valtakunnallinen sarjakuvakilpailu 2021 on käynnistynyt. Pookin iltapäivässä kisasta kertoi Outi Hyvönen Lastenkulttuurikeskukselta Kemistä.
Kemissä järjestetään jälleen lasten ja nuorten valtakunnallinen sarjakuvakilpailu, nyt jo 22. kerran.
Oulun Sarjakuvafestivaali järjestetään yhdeksättä kertaa, ja tämän vuoden teemoina ovat lastensarjakuvat sekä paikalliset tekijät.
Oulun yhdeksäs sarjakuvafestivaali järjestetään kuukauden kuluttua.
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun alle 12-vuotiaiden sarjan voitti kymmenvuotias Lila Honkaniemi Oulusta, ja yli 12 vuotiaiden sarjan 13-vuotias Saana Syvävirta Kajaanista. Kuvassa Lilan työ.
Oulun Sarjakuvakeskuksen toiminnanjohtaja Harri Filppa kertoi Pookin iltapäivässä viikonloppuna järjestettävästä Viraalisarjakuvafestivaalista.
Oulun Sarjakuvaseura on myöntänyt Skrew You -tunnustuspalkinnon oululaiselle Ulla Kaislarannalle pohjoissuomalaisen sarjakuvan hyväksi tehdystä työstä.
Ensi kuun lopulla järjestettävän Oulun sarjakuvafestivaalin vieraaksi saapuu taiteilijoita seitsemästä maasta.
Fingerpori -sarjakuvan luoja Pertti Jarla on yksi Oulun tämänvuotisen sarjakuvafestivaalin päävieraista.