Oulun hallinto-oikeus on lähettänyt Oulun kaupungille kirjeen Matti Matinheikin varoitukseen liittyvästä aineistosta.
Lakoissa on kaikkiaan yhteensä noin 7 000 Teollisuusliiton, Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton AKT:n, Palvelualojen ammattiliiton PAMin, Rakennusliiton, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n sekä Sähköliiton työntekijää.
Oulun Seudun Sähkö kertoi eilen rakentavansa aurinkosähköpuiston Utajärven Loukkaanarolle noin 25 hehtaarin alueelle yhteistyössä Oomi Solar Oy:n kanssa.
Oulun yliopiston avaruusilmaston tutkimusryhmä on tutkinut avaruudesta ilmakehään tulevan energeettisen hiukkassateen eli revontulien vaikutusta talven säävaihteluihin.
Lakko vaikuttaa myös sähkön- ja lämmöntuotantoon Helen Oy:ssä Helsingissä, Oy Alholmens Kraft Ab:llä Pietarsaaressa ja Kuopion Energia Oy:ssä.
Sähkönjakelu keskeytyi myöhään perjantaina Oulussa Kaakkurin, Metsokankaan, Madekosken ja Pikkaralan alueella.
Ylivieska-Oulu -rataosalla Limingassa sattui aamuyöllä sähköratavaurio.
Fingrid uudistaa Rovaniemen Pirttikosken sähköaseman vuoden 2026 loppuun mennessä käyttövarmuuden ylläpitämiseksi.
Keskeytyksen aiheutti laitevaurio sähköasemalla.
Oulun Seudun Sähkö rakennuttaa Liminkaan Ruotsinojalle Suomen ensimmäisen kaukolämpöverkkoon kytkettävän aurinkopuiston.
Oulun yliopistossa kehitetään raskaan liikenteen sähköisiä akseliratkaisuja, jotka parantavat raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden suorituskykyä ja vähentävät energiankulutusta.
Oulun Raksilan uimahallin muuntajavika on saatu korjattua ja halli on avattu jälleen käyttöön.
Kova tuuli on häirinnyt sähkönjakelua eri puolilla Pohjois-Pohjanmaata eilisillan ja tämän aamun välillä.
Järjestely tehdään osana Oulun Energia Sähköverkko Oy:n strategiatyötä ja tavoitteena on selkeyttää yhtiön hallinnoimia jakelualueita suhteessa maantieteelliseen sijaintiin ja kuntarajoihin.
Fingrid on valinnut reitin Kalajoen Jylkän ja Alajärven väliselle uudelle 400:n ja 110:n kilovoltin voimajohdolle.
NYAB on sopinut kantaverkkoyhtiö Fingridin kanssa Utajärven Utasen ja Oulun Isokankaan 110:n kilovoltin sähköasemien kytkinlaitosten laajennushankkeista.