Suomen Lukiolaisten Liitto kehottaa jokaista lukiolaista osallistumaan tänään valtakunnalliseen ulosmarssiin kello 12.15 alkaen.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuuslautakunta kokoontui eilen päättämään aluehallitukselle lähetettävästä esityksestä sote-järjestämissuunnitelman päivittämiseksi.
Pohjois-Pohjanmaan kuntajohtajat ovat tyrmistyneitä hyvinvointialue Pohteen talouden tasapainottamisohjelmasta ja toimenpiteistä, jotka ovat niin ajallisesti kuin saavutettavien säästöjen osalta epärealistisia.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategia- ja talousjohtaja Anu Vuorista haastattelee Jussi Häkkilä.
Nokia kertoi tänään osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä suunnitelmistaan alentaa kulurakennettaan.
Säästöpankki Optia lahjoitti myös 150 000 euroa Pohjois-Suomen yritys- ja elinkeinoelämän tulevaisuuden tukemiseksi Lapin yliopistolle.
Optia jakaa vuosittain osan tuloksesta paikallisen hyvinvoinnin ja elinvoiman edistämiseksi. Säästöpankki Optian hallituksen tahtotila on ollut kohdistaa yksi lahjoituksista vaikuttamaan positiivisesti Pohjois-Suomen yritys- ja elinkeinoelämän tulevaisuuteen.
Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala on perustanut varautumisryhmän energiatilanteeseen vastaamiseksi.
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, joiden tavoitteena on saavuttaa noin 80:a henkilötyövuotta vastaavat säästöt.
Tavoitteena on vähentää energiankulutusta kohteissa, joissa se on toiminnallisesti mahdollista. Oulun kaupunki ottaa myös vastaan kaupunkilaisten ideoita, missä julkisissa kohteissa kaupunki voisi energiaa säästää
Terrafame kertoi eilen aloittaneensa säästöohjelman, jonka tavoitteena on yhteensä kymmenen miljoonan euron vuotuiset säästöt.
Asiantuntija Päivi Suur-Uskia Motiva ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi aloittaa yt-neuvottelut, koska tänään julkistetussa valtion talousarvioesityksessä poliisille myönnetty määräraha laskee, ja tulevienkin vuosien rahoituskehys on laskeva.
Oulun Raksila-pilotin viestinnän asiantuntija Pirkko Vääräniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seurakunnissa on tehty vuoteen 2026 uluttuva talouden tasapainottamissuunnitelma jäsenmäärän ja kirkollisverotulojen laskun sekä koronan vaikutusten takia.
Kemin kaupunginhallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan talouden tasapainottamisohjelman.