Ylivieskan kaupunki aloittaa kokeilun kouluruuan jakelusta etäopiskelussa oleville 1.-9. luokkalaisille.
Pancho Villa-ravintolayrittäjä Pekka Louhelaa haastattelee Petri Alminoja.
Nivalan kaupunki tarjoaa tästä päivästä alkaen apua ruokakaupassa, apteekissa ja kirjastossa asiointiin niille yli 70-vuotiaille, joilla ei ole mahdollisuutta saada apua muualta.
Petri Alminoja haastattelee Sari Niemelää Raahen Vapaaehtoisista ja Matti Silvolaa SPR:stä.
Elintarvikealalla toimiva Snellman on ostanut pietarsaarelaisen Endivo -yrityksen.
Helsingin, Kajaanin, Kuopion, Mäntsälän, Rauman ja Vantaan koulukeittiöiden tiimit kisaavat ensi kuussa valtakunnallisen kouluruokakilpailun finaalissa Gastro Helsinki -messuilla.
Projektipäällikkö Nina Niemelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Maaseutunuorten asiamies Tiia Kuuselaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Likis-lähiruokatapahtumaan on ilmoittautunut ennätysmäärä myyjiä. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
Erikoistutkija Juha-Matti Katajajuurta Luonnonvarakeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomalaisen ruoan päivää vietetään keskiviikkona 4.9. Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Oulun seurakunnat jatkavat työttömille ja vähävaraisille tarkoitettujen aamupalojen ja aterioiden tarjoamista tänäkin syksynä.
Johtava asiantuntija Satu Viljamaa-Dirksiä Ruokavirastosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kasvisruokapäivällä halutaan vastata asiakkaiden toiveisiin. Lisäksi pyritään ohjaamaan asiakkaita käyttämään enemmän kasviksia aterioilla. Ravintosuositusten mukaan kasviksia pitäisi syödä puoli kiloa päivittäin.
Tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäri Veera Karkamoa Ruokavirastosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hävikkiruoan myyntiin erikoistuneen Matsmartin oululaiset asiakkaat pelastivat viime vuonna 18 000 kiloa ruokaa hävikiltä.