Sääennusteiden mukaan ilma pakastui yöllä ja pysyy pakkasen puolella koko sunnuntain. Rataa on huollettu koko yö.
Pyhäjärven Callion kehitysjohtaja Sakari Nokelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin projektikoordinaattori Teija Leinosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Valtioneuvosto päätti eilen jatkaa ravitsemisliikkeiden toimintaa rajoittavan asetuksen voimassaoloa vuoden loppuun saakka.
Nivalan kaupungin ruokapalveluiden ruokalistauudistus on valittu Pohjois-Pohjanmaan tämän vuoden ravitsemusterveysteoksi.
Valtioneuvoston muuttama asetus ravitsemisliikkeiden toiminnan rajoittamisesta koronan vuoksi tuli tänään voimaan.
Ravitsemusterapeutti Eija Orreveteläinen kertoi vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja painonpudotukseen.
Valtioneuvosto antoi tänään uuden asetuksen, jolla rajoitetaan ravitsemisliikkeiden toimintaa koronaepidemian vuoksi.
Liikuntakoordinaattori Virpi Pumpasta Oulun hyvinvointipalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Tämän vuoden ravikuninkaan tittelin voitti pihtiputaalaisen Antti Ojanperän valmentama Evartti, ja ravikuningattaren tittelin siilinjärveläisen Reino Miettisen valmentama Virin Camilla.
Suomen Hippoksen valtuuskunta päätti eilen myöntää vuoden 2023 Kuninkuusravien isännyyden Kouvolalle, 2024 Jyväskylälle ja 2025 Oululle.
Kari Eriksson kertoi tänään Pookin iltapäivässä huomenna käynnistyvistä Oulun raveista.
Ravit ajetaan 12.-13. syyskuuta. Kaustisen ravirata järjestää tapahtuman tiiviissä yhteistyössä KPEDU Kaustisen Raviopiston kanssa. Syksyllä oppilaat ovat jo paikalla ja heidätkin saadaan mukaan tapahtuman järjestelyihin. Haaveena on, että myös yleisö pääsisi jo seuraamaan tapahtumaa. Ravit kuitenkin järjestetään ja ajetaan mahdollisesti rajoitusten niin vaatiessa ilman yleisöä.
Ravikilpailutoiminta alkaa erityisjärjestelyin kesäkuussa. Tämän lisäksi hallitus linjasi MMM:ltä saadun ohjeistuksen pohjalta kuuden poikkeusoloihin valmistelevan ravikilpailutapahtuman järjestämisestä 18. toukokuuta alkaen. Kaikessa toiminnassa huomioidaan voimassa olevat kokoontumisrajoitukset ja muut linjaukset. Poikkeusoloihin valmistelevissa kilpailuissa lähtöihin voi osallistua enintään 10 hevosta ja 10 hengen kokoontumisrajoituksista sekä vaadituista turvaväleistä pidetään tiukasti kiinni myös tallialueella. Näillä kilpailutapahtumilla halutaan varmistaa hevosten hyvinvointi sekä rajoitustoimien riittävyys kesäkuun alkua silmällä pitäen.
Kevättalvella järjestettävä jokavuotinen jääravitapahtuma on luvassa tulevana lauantaina (9.3) Iissä Illinsuvannolla. Pookin aamuvieraana Rannikon hevosseuran pj Matti Tiiro.
Pookin iltapäivässä vieraili Kari Eriksson. Hän kertoi mitä kuuluu Äimäraution raviradalle ja millainen viikonloppu on tulossa.