Onnettomuudessa oli mukana yhteensä viisi henkilöä, joista ensihoito kuljetti yhden tarkistukseen.
Rasvamonttu muistelee tällä kertaa menneitä 4-tien varressa Siikalatvan Pulkkilassa. Vornan kylän kulmat tempaavat myös Rautalinin Arton, eli Pookin Puotipuksuistakin tutun Siikalatvan Arskan muistojen pariin. Kyseinen mestari ja myyntimies piti tuolla paikalla Kesoil huoltoasemaa ja Arskan Huoltoa vuosina 1983-1995. Rakennus on sen jälkeen muuttunut ja siinä toimii nykyisin hampurilaisketjun paikallinen ravintola. Huoltamotoiminta lähti liikkeelle jo 70-80-lukujen taitteessa Kajaanista, jossa hän pyöritti aluksi paikallista Shelliä. Kipinä koneisiin tuli jo nuorena ja tuolloin tutuksi tulivat avokatto IFA:t, joilla ajettiin jääratakilpailuja. Veholla taas hoidettiin myyntihommia ja siellä tämän miehen käsistä lähti lukuisa määrä Austin Minejä maailmalle. On siis aika tehdä Arskan tähän astisen elämän inventaario ja myyntimies tekee moisen laskelman kuulemma yleensä aina kerran vuodessa!
Vanhustentalon kymmenen asukasta jouduttiin tänään evakuoimaan Siikalatvan Pulkkilassa rakennuksen saunatilassa syttyneen tulipalon takia.
Nelostien kehittämisestä Pyhäjärven ja Pulkkilan välillä järjestetään ensi viikolla kaksi yleisötilaisuutta Pyhäjärvellä ja Kärsämäellä.
SSAB:n viime kuun lopulla käynnistämät määräaikaisia lomautuksia koskevat muutosneuvottelut Hämeenlinnassa, Kankaanpäässä ja Pulkkilassa ovat päättyneet.
Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella sattui lauantaina kuusi liikenneonnettomuutta, joista viisi oli tieltäsuistumisia.
SSAB käynnistää yt-neuvottelut Hämeenlinnassa, Kankaanpäässä ja Pulkkilassa ensisijaisesti rakennusalan heikon asiakaskysynnän takia.
Poliisi otti lauantaina yhden henkilön kiinni epäiltynä Pulkkilassa tapahtuneesta henkirikoksesta.
Siikalatvalla Pulkkilassa eilisaamuna nelostiellä ojaan suistunut dieseliä kuljettanut rekka on saatu nostettua ja hinattu pois.
Siikalatvalla Pulkkilassa nelostiellä dieseliä kuljettanut yhdistelmäajoneuvo ajautui ojaan tänä aamuna.
Toimenpideselvitys nelostien kehittämiseksi välillä Pulkkila-Haurukylä on valmistunut.
Rakennuksen vuorilautaa ja seinäpaneelia paloi jonkin verran. Henkilövahinkoja ei tullut. Rakennuksen läheisyydessä oli auto, vene ja asuntovaunu, jotka paikalla olleet henkilöt saivat siirrettyä kauemmaksi rakennuksesta.
Henkilöautoa kuljettanut nelikymppinen ulkopaikkakuntalainen mies menehtyi eilen illalla Siikalatvan Pulkkilassa nelostiellä sattuneessa rekka-auton ja henkilöauton nokkakolarissa.
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston mukaan Pulkkilan Ojantakasen sijaishuoltoyksikössä on ryhdytty tarvittaviin asianmukaisiin korjaaviin toimenpiteisiin niiden epäkohtien suhteen, jotka eduskunnan apulaisoikeusasiamies ja aluehallintovirasto olivat aiemmin havainneet.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on käynnistänyt esiselvityksen nelostien parantamiseksi Pulkkilan ja Haaransillan välillä.
Paikallisen nuoren miehen epäillään ajaneen humalassa moottorikelkalla Pulkkilan keskustassa lauantain vastaisena yönä klo 3 aikoihin.