Keski- ja Pohjois-pohjanmaalla tilanne on toistaiseksi hyvä.
Kaksi kertaa vuodessa jaettava Nuori Pohjoinen -tuki mahdollistaa tänäkin syksynä yhä useamman lapsen ja nuoren kohtuuhintaisen harrastuksen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
LähiTapiola Pohjoinen on jakanut 20 896 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan yhteensä 22:lle toimijalle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Aloittaessaan yritys olisi valtakunnallisesti yksi kiinteistöalan suurimpia toimijoita. OP Kodin liiketoimintoja ovat asuntojen välitys ja vuokraus, toimitilojen välitys, vuokraus ja arviointi sekä isännöinti.
Euroopan unioni on myöntänyt huomattavan, lähes kahden miljoonan euron rahoituksen hankkeelle, joka keskittyy pohjoisen alueen liikenne- ja logistiikkajärjestelmän kehittämiseen.
LähiTapiola Pohjoinen lahjoittaa tänään vietettävän 160-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi yhteensä 160 000 euroa yleishyödylliseen toimintaan 13:lle mielenterveystyöhön tai henkiseen hyvinvointiin keskittyvälle toimijalle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Alueilla liikkuu Puolustusvoimien ja eri viranomaisten henkilöstöä ja ajoneuvoja. Harjoitusjoukot käyttävät sivullisille vaarattomia, mutta melua aiheuttavia paukkupatruunoita. Harjoitustoimintaan käytettävät alueet eristetään muulta toiminnalta ja sotilaspoliisit opastavat ja ohjaavat liikkumista.
LähiTapiola Pohjoisen liiketulos oli viime vuonna kahdeksan miljoonaa euroa.
Kaksi kertaa vuodessa avattavaan hakuun tuli 45 hakemusta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta ja niistä 23 valittiin tuen saajiksi.
Pohjoiset aluehallitukset huolestuneita hyvinvointialueiden rahoituksen riittävyydestä.
Pohjoinen Rotukissayhdistys ry:stä puheenjohtaja, näyttelypäällikkö Milla Kuusistoa haastattelee Jussi Häkkilä.
LähiTapiola Pohjoinen osallistuu Oulun yliopiston varainhankintakampanjaan 100 000:n euron lahjoituksella.
LähiTapiola Pohjoisen viime vuoden kokonaistulos nousi 29,8:aan miljoonaan euroon erinomaisen sijoitusvuoden siivittämänä.
LähiTapiola Pohjoisen korvausjohtaja Ilkka Hervaa haastattelee Jussi Häkkilä
OP Koti Kemi, OP Koti Tornio, OP Koti Raahe ja OP Koti Kuusamo suunnittelevat yhdistymistään OP Koti Pohjoiseen.
LähiTapiola Pohjoinen on jakanut 20 700 euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.