Rakennusliitto osallistuu ensi viikolla järjestettävään lakkorintamaan keskeyttämällä työt keskiviikosta perjantaihin mm. Kokkolassa, Oulussa ja Rovaniemellä.
Outokummun Tornion tehtaiden terässulatolla sattui eilen valun yhteydessä prosessihäiriö, josta seurasi tulipalo.
Outokummun tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli runsaat 3,9 miljardia euroa, 1,3 miljardia vuoden takaista vähemmän.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on tarkistanut ja muuttanut Tornion Outokummun kromi- ja terästehtaan ympäristö- ja vesitalouslupia.
Ylemmät Toimihenkilöt YTN julistaa lakon valikoiduissa teknologiateollisuuden yrityksissä ensi kuun puolivälissä.
Outokummun liikevaihto oli tämän vuoden tammi-syyskuussa lähes 5,5 miljardia ja tulos 394 miljoonaa euroa
Valtioneuvosto myönsi eilen 600 000 euroa Naantalin ja 1,1 miljoonaa euroa Kemi-Tornion seudun äkillisten rakennemuutostilanteiden hoitoon.
Suomen johtavat metallinjalostusteollisuuden toimijat ovat yhdessä tutkimusorganisaatioiden kanssa käynnistäneet mittavan, Oulun yliopiston koordinoiman kolmivuotisen tutkimushankkeen, jonka tavoitteena on kehittää teknologioita metallien tuotannon hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi
Outokummun Tornion tehtailla syttyi eilen illansuussa tulipalo kylmävalssaamon nauhahiontalinjalla.
Outokumpu aikoo vähentää yhteensä noin tuhat työntekijää Suomessa, Saksassa, Ruotsissa, sekä yhtiön muissa Euroopan ja Amerikan toiminnoissa ensi vuoden loppuun mennessä.
Oulun ammattikorkeakoulu ja Outokumpu ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen torstaina 17.9.2020.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Lappia-Koulutus Oy ja Outokumpu Tornion tehtaat ja Kemin kaivos ovat uudistaneet kumppanuussopimustaan.
Tehtaan sammutusryhmät saivat palon sammutettua ja pelastuslaitoksen Tornion yksiköt kävivät tarkistamassa tilanteen. Syttymisyystä ei ole vielä tietoa.
Outokummun liikevaihto laski tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana hieman viime vuodesta 3,415:een miljardiin euroon. Tilikauden tulos oli tappiolla 33 miljoonaa, kun vuosi sitten voittoa kertyi 74 miljoonaa euroa.
NCC on allekirjoittanut sopimuksen Outokummun kanssa malminnostotornin rakentamisesta Kemin kaivokselle. Kyseessä on kokonaisurakka ilman talotekniikkaa ja sen arvo on noin 13,6 MEUR.
Outokummun Tornion terästehtaalla on heinä-syyskuussa sattunut kolme tapausta, joissa radioaktiivinen amerikium-lähde on joutunut sulatukseen kierrätysmetallin joukossa.