Oulu Sinfonian viime vuonna järjestämissä konserteissa ja tapahtumissa oli yhteensä 46161 kävijää, nelisen tuhatta enemmän kuin vuotta aiemmin.
Ammattiliitto Pro aloittaa kahden viikon työnseisauksen 27. tammikuuta paperiteollisuuden toimihenkilösopimuksen soveltamisalalla, koska ratkaisua ei löytynyt Metsäteollisuuden kanssa käydyissä neuvotteluissa.
Kaija Svalaa ja Mauri Takaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistyksestä Saara Salmelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun konservatorion opiskelija Alli Mankkinen voitti kolmannen palkinnon Salon kansallisen sellokilpailun 14-18-vuotiaiden solistisessa sarjassa. Kilpailussa soitettiin kolme erää. Kilpailun finaalissa sunnuntaina soitti viisi nuorta muusikkoa. Alli Mankkinen on 15-vuotias. Hän käy Pohjankartanon musiikkiyläastetta.
Raahen Laulutovereiden kuoronjohtaja Pauli Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitoksen automaationpäätoimittajaksi on vahvistunut ranskalais-saksalainen Framatome-Siemens-konsortio. Ydinvoimalaitoksen automaatiojärjestelmien avulla ohjataan, suojataan ja valvotaan laitosta sen turvallisen ja häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.
Marko Maunuksela pysähtyi ohikulkumatkalla Oulussa ja tulee taas viikon päästä Ouluun, kun Sinitaivas-konserttikiertue starttaa. Marja ja Marko kävivät lounaalla jutustelemassa.
Lapin aluehallintovirasto ja Pelastusopisto järjestävät Lappi 19 -valmiusharjoituksen tänään ja huomenna.
Etelä- ja Pohjois-Suomen välistä sähkönsiirtoyhteyttä parannetaan Pyhänselän ja Petäjäveden muuntoasemille asennettavilla tehomuuntajilla.
Saksalaisen teollisen sijoitusyhtiö Mutares AG:n omistama silta-, katto- ja teräsrakenteiden valmistamiseen erikoistunut Donges Group ostaa SSAB:n tytäryhtiön Ruukki Constructionin Building Systems -liiketoiminnan.
Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri on valittanut ahman tappoluvista korkeimpaan hallinto-oikeuteen.
Viuluyhtye Polenta on voittanut valtakunnallisen Konsta Jylhä -kilpailun Kaustisella.
Kaustisen kansanmusiikkijuhlien valtakunnallisen Konsta Jylhä -kilpailun finaalissa kilpailee tänään viisi yhtyettä. Jatkoon pääsivät Anne-Mari Kanniainen & Heikki Ruokangas, Elias Frigård & Veera Kuisma, LempiLempi, NAM-trio ja Polenta. Konsta Jylhä -kilpailu järjestetään kansanmusiikkijuhlien yhteydessä nyt kymmenennen kerran. Juhlavuoden teemana on Konsta Jylhä itse. Finaali alkaa tänään kello 16.
Kati Ukonsaarta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun alueen naispalloilujoukkueet Oulun Kärpät, ONS, Oulun Kisko, Rankat Ankat ja Kempeleen Kiri ovat lanseeraaneet yhteisen kausikortin