Lapin aluehallintovirasto ja Pelastusopisto järjestävät Lappi 19 -valmiusharjoituksen tänään ja huomenna.
Etelä- ja Pohjois-Suomen välistä sähkönsiirtoyhteyttä parannetaan Pyhänselän ja Petäjäveden muuntoasemille asennettavilla tehomuuntajilla.
Saksalaisen teollisen sijoitusyhtiö Mutares AG:n omistama silta-, katto- ja teräsrakenteiden valmistamiseen erikoistunut Donges Group ostaa SSAB:n tytäryhtiön Ruukki Constructionin Building Systems -liiketoiminnan.
Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri on valittanut ahman tappoluvista korkeimpaan hallinto-oikeuteen.
Viuluyhtye Polenta on voittanut valtakunnallisen Konsta Jylhä -kilpailun Kaustisella.
Kaustisen kansanmusiikkijuhlien valtakunnallisen Konsta Jylhä -kilpailun finaalissa kilpailee tänään viisi yhtyettä. Jatkoon pääsivät Anne-Mari Kanniainen & Heikki Ruokangas, Elias Frigård & Veera Kuisma, LempiLempi, NAM-trio ja Polenta. Konsta Jylhä -kilpailu järjestetään kansanmusiikkijuhlien yhteydessä nyt kymmenennen kerran. Juhlavuoden teemana on Konsta Jylhä itse. Finaali alkaa tänään kello 16.
Kati Ukonsaarta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun alueen naispalloilujoukkueet Oulun Kärpät, ONS, Oulun Kisko, Rankat Ankat ja Kempeleen Kiri ovat lanseeraaneet yhteisen kausikortin
Suomen Lions-liitto on käynnistänyt ympäristöministeriön tuella vesiensuojeluhankkeen nimeltä Leijonat puhtaan veden puolesta.
Suomen Lions-liiton I-piirin jäsenjohtaja Eija Tuomaalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Harri Hirvelä kävi kertomassa Kuusisaaressa lauantaina järjestettävästä koko perheen talvitapahtumasta.
Kohteet sijaitsevat Kajaanin, Kuhmon, Sotkamon, Suomussalmen ja Puolangan kunnissa. Lisäksi lajisuojeluun liittyen perustettiin kolme määräaikaista suojelualuetta yhteensä 2,3 hehtaarin alalle.
Mm. Oulun seudulla kuvattu Matila Röhr Productionsin tuottama Kaikki synnit -rikosdraama on palkittu Göteborgin elokuvajuhlien tv-draamakilpailussa parhaasta käsikirjoituksesta
Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen koskien Bittiumin taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitettujen järjestelmien ja niihin liittyvien tuotteiden ylläpitoa ja jatkokehittämistä.
Oulun yliopisto hakee maailmanlaajuisella haulla viittä tutkijaa uuteen Arctic Interactions -tutkimusohjelmaan.
Tiina Pitkänen ja Virpi Piippo vierailivat Pookin iltapäivässä.