Valtioneuvosto on vahvistanut 45 työllisyysaluetta, joiden toiminta alkaa ensi vuoden alusta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa kasitien ja Satamatien liittymäjärjestelyistä sekä jalankulku- ja pyörätien rakentamisesta Satamatien varteen kasitieltä Usvametsäntielle Kalajoella.
Kuuden vierailun sarja alkaa huomenna Nivalan alueelta, jolloin maakuntajohtaja Jussi Rämet vierailee Nivalassa yhdessä Oulun kaupungin vt. kaupunginjohtajan Ari Alatossavan kanssa.
Semecon Oy suunnittelee Malakakankaan tuulivoima- ja aurinkovoimapuiston rakentamista Sievin kunnan länsiosaan Kannuksen kunnan ja Kalajoen kaupunginrajan läheisyyteen. Tuulivoimahankealue käsittää yhtenäisen alueen, jonka pinta-ala on noin 1 400 hehtaaria. Tuulivoimaloiden kokonaiskorkeus on enintään 300 metriä ja yksikköteho noin 7–10 MW. Hankkeen ympäristövaikutusten arviointiselostuksessa tarkastellaan yhteensä neljää toteutusvaihtoehtoa.
Työttömiä oli viime kuun lopussa yhteensä 291 144, 33 116 enemmän kuin vuotta aikaisemmin.
Alavieskan, Ylivieskan, Nivalan ja Sievin vastaanottojen vastuuyksikköpäällikkö Vuokko Hiltusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Sodankylässä Viiankiaavalla osoitettiin mieltä lauantai-illan ja eilispäivän aikana.
Oulun Ouluhallissa ja sen piha-alueella juhannuksen jälkeen järjestettävän uuden Iskelmää ja Aurinkoa -festivaalin juontajaksi on kiinnitetty Radio Pookista tuttu Marja Ollakka.
Hailuodon jäätietä ei tänä talvena avata.
Vika on nyt korjattu, ja 12. tammikuuta maksetut laskut näkyvät maksettuina. Laskut on poistettu perinnästä. Jos asiakas on maksumuistutuksen saatuaan maksanut laskun uudestaan, ylimääräinen summa palautetaan asiakkaalle.
Lakko vaikuttaa myös sähkön- ja lämmöntuotantoon Helen Oy:ssä Helsingissä, Oy Alholmens Kraft Ab:llä Pietarsaaressa ja Kuopion Energia Oy:ssä.
Lähes 174 000 potilasta odotti viime vuoden lopussa pääsyä kiireettömään erikoissairaanhoitoon.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus päätti tämänpäiväisessä kokouksessaan aloittaa Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakuntaliittojen yhteisen merialuesuunnitelman laatimisen Pohjoisen Selkämeren, Merenkurkun ja Perämeren alueelle.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa yt-neuvottelut 26. tätä kuuta ja ne kestävät vähintään kuusi viikkoa.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen alueella käytössä olevat omahoitoon tarkoitetut alueelliset verkkopalvelut Oulun Omahoito, NettiRassi ja Oulunkaaren Omahoito poistuvat käytöstä toukokuussa.